Home Fun Food YASSS: Dr. Oetker verkoopt vanaf nu ook chocoladepizza’s

YASSS: Dr. Oetker verkoopt vanaf nu ook chocoladepizza’s

Heb jij de Pizza Dolce al Cioccolato al in de supermarkt zien liggen?

chocoladepizza
Foto: Dr. Oetker

Lieve meisjes, het is zover. Onze gebeden werden verhoord. Het voedingsmerk Dr. Oetker dat onder meer bekendstaat voor zijn diepvriespizza’s, verkoopt nu ook chocoladepizza’s in ons land.

Dr. Oetker is in ons land natuurlijk heel bekend. De kans is groot dat je in je vriezer enkele diepvriespizza’s van het merk hebt liggen. En maak maar plaats voor nóg meer pizza’s! Want vanaf nu verkoopt Dr. Oetker naast zoute pizza’s ook een zoete pizza in ons land… en wat voor een!

Hoe meer chocolade, hoe beter!

De Pizza Dolce al Cioccolato is de allereerste zoete pizza van Dr. Oetker. De krokante bodem met subtiele chocoladesmaak wordt overgoten met een smeuïge chocoladesaus en drie verschillende chocoladetoppings. Het water komt ons nu al in de mond…

Wij hebben de Pizza Dolce al Cioccolato momenteel enkel nog maar gespot op de Facebookpagina van de Carrefour Market in Lede en die in Zele. De Duitsers mochten voorproeven en zijn alvast laaiend enthousiast over de nieuwste Dr. Oetker-pizza. We kunnen niet wachten om hem te proeven!

Nieuw in ons gamma…- Dr. Oetker pizza dolce al cioccolato- Popcorn met tabasco smaak- ketchup zero calories van Bvba RabekoWat wordt jouw favoriet?

Posted by Carrefour Market Lede on Monday, September 11, 2017

Getest en goedgekeurd!!!Volgende week in uw market!!

Posted by Carrefour market zele on Thursday, September 7, 2017

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.