Home Fun YASSS: ‘Looking for Alaska’ van John Green wordt omgetoverd in een televisieserie

YASSS: ‘Looking for Alaska’ van John Green wordt omgetoverd in een televisieserie

Het boek is van dezelfde auteur als van 'The Fault in Our Stars'.

Goed nieuws voor fans van de populaire roman ‘Looking for Alaska‘. Na het succes van de film ‘The Fault in Our Stars‘, komt er nu ook een televisieserie over een van John Greens boeken. Yesss!

Verfilming van je favoriete boek klinkt bij sommigen als muziek in de oren, bij anderen dan weer helemaal niet. Voor die eerste groep hebben we goed nieuws. Er komt namelijk een televisieserie van ‘Looking for Alaska‘, in het Nederlands beter bekend als ‘Het Grote Misschien‘, de populaire roman van John Green.

‘The Fault in our Stars’

Het boek kwam uit in 2005, maar heeft vooral de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen bij het grote publiek. John Green werd namelijk pas écht bekend na de verfilming van zijn ‘The Fault in Our Stars‘. Hopelijk wordt zijn naam na de serie nog bekender, want meer films en series zouden wij niet erg vinden!

‘Het Grote Misschien’

‘Looking for Alaska’ vertelt het verhaal van de zestienjarige Miles Halter. Hij is zijn saaie leventje beu en schrijft zich in in een kostschool in Alabama. Hij gaat op zoek naar ‘Het Grote Misschien’, zoals ook de dichter Rabelais op zijn sterfbed deed. Eenmaal aangekomen ontmoet Miles zijn kamergenoot Chip Martin aka de Kolonel. Ondertussen valt hij ook voor de slimme, grappige, mooie, onvoorstelbare en sexy Alaska Young.

Josh Schwartz, producent van ‘The O.C.‘ en ‘Gossip Girl‘, neemt de productie op zich. Het programma zal te zien zijn op de Amerikaanse Hulu, al hopen we dat Netflix hiervan ook de rechten zal verwerven. Wanneer precies is nog niet duidelijk. Voorlopig zijn er nog geen acteurs en actrices gecast.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.