Home Life Het Gala van de Gouden K’s is hét event dat jij dit...

Het Gala van de Gouden K’s is hét event dat jij dit weekend moet zien

Onder anderen Tinne Oltmans en Campus 12 zitten bij de genomineerden!

Het Gala van de Gouden K's
© VRT - Jokko

Woehoew, het is weer zover! Op de zesde editie van Het Gala van de Gouden K’s worden dit weekend weer tal van awards uitgereikt aan je favoriete bekende gezichten. Dit jaar vindt de show plaats in het Antwerps Sportpaleis. En jij kan het hele gebeuren live volgen op de Ketnet-app of op Ketnet.be!

Benieuwd wie de gaafste griet of de coolste gast is? Wil je weten wat de hype van het jaar was? Of hoop je dat Campus 12 verkozen wordt als band van het jaar? Dit weekend kom je dankzij Het Gala van de Gouden K’s te weten wie of wat in 2018 het populairst was.

Vijftien Gouden K’s

Zaterdag 26 januari om 19 uur is het zover: dan worden de vijftien Gouden K’s aan je favoriete genomineerden uitgereikt. Diegenen die tickets gescoord hebben voor de awardshow kunnen het hele spektakel van dichtbij meemaken. Als je er geen hebt, niet getreurd, want je kan het hele spektakel live meevolgen op de Ketnet-app en op Ketnet.be. Geen tijd om te kijken zaterdagavond? De show wordt op zondag 27 januari om 8 uur volledig uitgezonden op Ketnet!

Rode Loper

De Rode Loper-show begint om 17 uur. Om 19 uur begint de show en worden de awards uitgedeeld door onder andere Stien Edlund, K3, de cast van #LikeMe, Enzo Knol en heel wat andere bekende namen! Tijdens de show zullen onder anderen Laura Tesoro, Campus 12 en Regi optreden.

Dit jaar zitten tussen de genomineerden onder anderen Nachtwacht, Laura Tesoro, Tinne Oltmans, Zita Wauters en nog héél véél anderen in vijftien verschillende categorieën. De volledige lijst vind je hier.

Ga jij naar de show of kijk je gewoon vanuit je luie zetel? Wij willen het alleszins niet missen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.