Home Love Daten 8 dingen die ieder meisje moet leren over de liefde

8 dingen die ieder meisje moet leren over de liefde

Advies kun je nooit genoeg krijgen.

liefde
© Paco Vaca via Unsplash

Hoe ouder je wordt, hoe meer je leert, obviously. Zo ook over de liefde. Door je eigen ervaringen of die van je BFF – want die zal ook regelmatig haar hart bij jou luchten over haar crush. Misschien krijg je zelfs wel love advice van je mama! Advies kun je hoe dan ook nooit genoeg krijgen, daarom dit lijstje: dingen die ieder meisje moet leren over de liefde.

1. Blijf altijd jezelf

Het is misschien een eeuwenoud cliché, maar we kunnen niet vaak genoeg herhalen: het is zó belangrijk om jezelf te blijven. Vraag jezelf niet constant af hoe je je moet gedragen met jouw crush in de buurt, het is namelijk niet de bedoeling dat je je voordoet als een totaal ander persoonAlways stay true to yourself.

2. Jongens zijn net zo bang voor jou als jij voor hen

Jongens lijken misschien héél zelfzeker, maar geloof ons, ze zijn net zo bang en onzeker als het om de liefde gaat als jij.

3. Je kan niets forceren

Hoe leuk je iemand ook vindt of hoe verliefd je ook bent, je kan nooit iemand dwingen jou net zo leuk te vinden. Hoe hard je ook je best doet om een jongen zijn aandacht te krijgen, hij voelt niet altijd hetzelfde als jij. Leer het te accepteren and move on.

4. Liefde gaat om geven en nemen

Misschien heb je wel eens van dit gezegde gehoord en gedacht ach, gewoon weer een gekke wijsheid van mijn ouders. But it’s true! Als de liefde alleen maar van jouw kant komt, dan vindt hij je waarschijnlijk niet zo leuk als je dacht. Bovendien gaat een relatie nooit werken als alles van één kant moet komen, want als iemand je écht leuk vindt, dan zal hij moeite willen doen voor jouw aandacht.

5. Er is geen deadline

Never rush love. Al hebben al jouw vriendinnen al een keer gezoend met een jongen, dat betekent nog niet dat jij dat ook moet doen. Overhaast dit soort dingen niet en doe het pas als jij je er echt klaar voor voelt. Hetzelfde geldt voor seks. Laat je niet gek maken door de mensen om je heen. Je bent niet ineens cool als je het wel hebt gedaan. Haast en spoed is zelden goed!

6. Never forget your girls

Als je ooit een vriendje krijgt of misschien al hebt, vergeet dan nooit, maar dan ook nooit, je vriendinnen. Er zijn zoveel meisjes die op het moment dat ze een relatie krijgen, geen aandacht meer hebben voor hun vriendinnen. Probeer een goede balans te vinden tussen jouw vriendje en vriendinnen.

7. Er is meer in het leven dan jongens

Als al je vriendinnen al een vriendje hebben en jij nog niet, maak je niet te druk. Probeer niet je hele leven te laten draaien om boys, want er is zoveel meer. Zoals pizza, bijvoorbeeld.

8. Het leven stopt niet na een break-up

Een gebroken hart of break-up is natuurlijk totaal not fun. Maar hoe pijnlijk het ook is, het leven houdt niet op. Natuurlijk is er een periode dat je super sad zult zijn, maar probeer daar niet te lang in te blijven hangen. Het leven gaat verder en je zult er alleen maar sterker uitkomen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.