Home Fun Met ‘The Chain of Colors’ van Lipton brengt je smartphone jou en...

Met ‘The Chain of Colors’ van Lipton brengt je smartphone jou en je vrienden écht dichter bij elkaar

Zo ben je op een andere manier sociaal en hoef je je smartphone toch niet weg te leggen.

The Chain of Colors
Lipton

Kaarten jij en je vrienden niet graag, maar willen jullie toch graag een leuk spel spelen op café of tussen de lesblokken? Lipton heeft een interactieve game gelanceerd die jullie op je smartphone in groep kunnen spelen. Zo ben je sociaal, maar hoef je je smartphone toch niet uit handen te geven. En het is héél verslavend!

Net als de meeste mensen kan jij vast niet meer zonder je smartphone. Dat zorgt ervoor dat we vaak alleen nog bezig zijn met sociale media en niet meer met elkaar. Daar wil Lipton verandering in brengen. Onder het motto ‘best of both worlds‘ heeft het theemerk een interactief spel gelanceerd dat je in groep speelt op jullie gsm. Zo brengt ‘The Chain of Colors‘ vriendengroepen weer dichter bij elkaar, maar dan op een heel andere manier.

Hoe werkt het? Je surft allemaal op je eigen smartphone naar liptonbettertogether.com. Je klikt op ‘cheers to that’ en daarna op ‘ok, we’re ready’. Een van jullie maakt een groep aan door op ‘create a new chain’ te drukken en voert een gekozen groepsnaam in. Die persoon krijgt een code. De anderen van de groep kiezen voor ‘join other chain’ en voeren de gegeven code in. Ziezo, jullie kunnen aan de slag!

Teamwork

Iedereen heeft een bepaald kleur toegewezen gekregen. Telkens krijg je een volgorde van kleuren te zien die een voor een ingedrukt worden. De bedoeling is dat jullie de ‘ketting van kleuren’ onthouden en nabootsen. Iedereen drukt dus op het juiste moment op zijn/haar eigen kleur. Het draait dus volledig om teamwork! Telkens wanneer je een volgorde juist hebt, krijg je een kleur erbij. Wanneer iemand een fout maakt, wordt de ketting verbroken en moet je opnieuw beginnen. Het online spel is gebaseerd op het gezelschapsspel ‘Simon’.

Je kan het spel met minimaal twee en maximaal zes mensen spelen. Zijn jullie met meer? Zoveel te beter, dan kunnen de extra personen helpen de ketting te onthouden. We waarschuwen je, het is héél verslavend!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.