Home Fun HEBBEN: er bestaat een ‘Riverdale’-versie van Monopoly

HEBBEN: er bestaat een ‘Riverdale’-versie van Monopoly

Riverdale Monopoly
© Netflix/Hasbro

Riverdale‘-fans opgelet! Krijg je maar niet genoeg van de serie en speel je graag Monopoly? Dan hebben we goed nieuws. Er bestaat namelijk een versie van onze favoriete Netflixreeks. En je kan ‘m gewoon online bestellen, zonder peperdure verzend- of douanekosten.

Als kind speelden wij het liefst urenlang Monopoly met onze vrienden en familie. En nu nog! De originele versie is en blijft natuurlijk een echte klassieker, maar er is altijd plaats voor variatie. En dat hebben ook de makers van ‘Riverdale’-Monopoly begrepen. Fans van de populaire serie willen deze versie meteen in huis halen!

Het spel bevat echte ‘Riverdale’-pionnen, die elk een personage voorstellen: Veronica, Archie, Jughead, Betty, Cheryl en Pop. Zo is er een milkshake (Pop), een muts (Jughead), een gitaar (Archie), een spin (Cheryl), een parelketting (Veronica) én een dagboek (Betty). Ook het bord is helemaal in thema. Zo kan je onder andere Sweetwater River, Thistlehouse, The Pembrooke en heel wat andere locaties kopen.

‘Riverdale’-Monopoly

‘Riverdale’-Monopoly

‘Riverdale’-Monopoly

[td_smart_list_end]

Eindelijk in België

Het spel werd op 30 november 2018 gelanceerd, maar toen was het nog niet zo gemakkelijk te verkrijgen bij ons. Er hingen namelijk torenhoge verzend- en douanekosten aan vast waar we rekening mee moesten houden. We duimden dat ‘Riverdale’-Monopoly ook zonder extra kosten in België beschikbaar zou zijn en nu, een jaar later, zijn onze gebeden eindelijk verhoord! Je kan het gezelschapsspel namelijk hier voor € 47,34 kopen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.