Home Fashion WEEKENDTIP: Clouds of Fashion organiseert volgende week weer een Major Closetsale

WEEKENDTIP: Clouds of Fashion organiseert volgende week weer een Major Closetsale

Met meer dan 100 standjes, een braid bar en foodtrucks!

closetsale
© Clouds of Fashion

Maandag na de vakantie: hét moment om al te beginnen fantaseren over de komende weekends. Zondag 29 april kan je alvast aankruisen in je agenda, want dan organiseert Clouds of Fashion voor de vierde keer een Major Closetsale. Bij meer dan honderd standhouders/fashionista’s kan je er tweedehandse schatten scoren terwijl je slurpt van een drankje en geniet van een hapje. Sounds like the perfect Sunday to us!

Snel zijn en scoren

Clouds of Fashion-oprichtster Laurentine en haar team organiseren volgende week voor de vierde keer hun populaire closetsale. Ook deze keer hebben ze heel wat namen kunnen strikken die meisjes die van mode en Instagram houden bekend in de oren zullen klinken. Onder andere Julie Vanlommel, Camille Botten, Celine van Ouytsel, Jill De Greef en Elodie Gabias kuisen speciaal hun kast uit om een standje te bezetten.

A post shared by CAMILLE (@camsbotten) on

De Major Closetsale vindt plaats in de Antwerpse Parkloods Noord (in Park Spoor Noord) tussen 11u en 17u. Aangezien er net als de vorige keren heel veel shoppers verwacht worden – zo’n 2000! – is het aangeraden op tijd te komen, wil je de leukste dingen mee naar huis nemen.

Mocht je je ding niet vinden, dan kan je nog altijd samples van droogshampoomerk Batiste scoren of je haar laten vlechten in hun braid bar. Daarnaast zijn er verschillende foodtrucks met lekkere drankjes en hapjes. Alles wat niet verkocht wordt op de closetsale, gaat trouwens naar goed doel ’t Frakske, een organisatie die mensen die het niet breed hebben voorziet van betaalbare kledij.

Meer mode:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.