Home Life Jens en Moyo uit ‘wtFOCK’ hangen Robbe met Duct tape aan de...

Jens en Moyo uit ‘wtFOCK’ hangen Robbe met Duct tape aan de muur

Al probeer je de Duct tape-challenge beter niet zelf!

wtFOCK
© wtFOCK

Vragen jullie je net als ons af wat de ‘wtFOCK’-personages met hun vrije tijd doen? Daar hebben we dankzij Moyo, Jens en Robbe nu een antwoord op. De drie ‘broers’ hebben nu hun eigen YouTubekanaal waarop al een eerste video staat. Maar daarbij geven wij graag even een waarschuwing mee…

Op YouTube is er zopas een video verschenen waarin ‘wtFOCK’-personages Moyo en Jens hun vriend Robbe aan de muur proberen te plakken met Duct tape. En ze slagen erin! Na tal van lagen blijft hij zonder stoel hangen aan de wand. Daarna probeert hij zichzelf los te rukken en dat lukt met heel veel moeite.

Levensgevaarlijk

In de eerste plaats lijkt het grappig en leuk wat de drie jongens doen, maar de Duct tape-challenge kan eigenlijk levensgevaarlijk zijn. In januari 2016 belandde een 14-jarige Amerikaanse jongen in het ziekenhuis nadat hij het populaire YouTube-spel speelde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Don’t try this at home

Hou het dus gewoon bij kijken en lachen met deze video, maar doe het vooral niet zelf na thuis. Je weet nooit wat er kan mislopen. Sorry to be the party pooper! Wil je toch graag iets leuks doen met jouw besties? Probeer dan één van deze negen leuke challenges.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.