Home Love 5 seksstandjes die er gemakkelijker uitzien dan ze eigenlijk zijn

5 seksstandjes die er gemakkelijker uitzien dan ze eigenlijk zijn

Grappige scenario’s kunnen we je wél garanderen.

seksstandjes
© Getty

Zodra je de eerste keer achter de rug hebt, zal je al snel eens iets anders willen proberen dan de typische missionarishouding. Toch is dat niet zo makkelijk als het soms lijkt. Seks is voor beide partijen hard werken, zeker als je je inspiratie haalt bij een sexy filmscène. Er zijn vijf standjes die wel easy lijken, maar dat eigenlijk helemaal niet zijn.

Tegen de muur

Ja, het lijkt super sexy en een piece of cake als Ryan Gosling zijn tegenspeelster Rachel McAdams tegen de muur pint in ‘The Notebook‘. Toch is dat in het echte leven niet zo simpel. Je vriendje moet sterk genoeg zijn om je de lucht in te tillen, je omhoog te houden én zijn lichaam nog eens te bewegen ook. En zelfs als hem dat al lukt, hoe lang houdt hij het vol? Je kan jezelf ook niet lang in de hoogte houden, tenzij je natuurlijk serieuze spierkracht hebt. Het kan leuk zijn voor eventjes, enkele minuten dus, maar jammer genoeg lukt het bij velen nooit langer dan dat.

Op zijn hondjes

Het is het favoriete standje van veel koppels, maar daarom niet het makkelijkste. Voor sommige meisjes toch niet. Bij doggystyle is de boog van je rug heel belangrijk, omdat je vriendje zo makkelijk bij je naar binnen kan gaan. Degenen onder jullie die niet super flexibel zijn, zullen het net daarmee lastig hebben. Het is moeilijk en soms ook pijnlijk. Such fun!

In het bad

Geen idee wat voor een bad jullie hebben, maar dat van ons is nogal aan de krappe kant. Meestal heb je maar net genoeg plaats voor jezelf, dus laat staan dat je vriendje daar nog eens bij moet. Als je je niet zo goed in je vel voelt, zal je je ook niet zo sexy voelen als je naakt in het water tussen zijn benen ligt. En dan zwijgen we nog van het moment waarop jullie effectief seks proberen te hebben. Good luck…

Benen in de lucht

In films lijkt het opwindend en leuk wanneer de jongen de benen van het meisje de lucht in gooit en zo de liefde met haar bedrijft. Maar als jij het meisje bent dat daar zo ligt, zal je wel anders piepen. Tenzij je aan yoga doet. Reken maar op een serieuze kramp tijdens én spierpijn na de daad. En het besef dat je écht niet lenig bent…

In de douche

Héééél sexy, doucheseks. Of zo lijkt het toch als je je favoriete personages het ziet doen in series en films.Tot je het zelf probeert en verblind wordt door de waterstralen die over je gezicht lopen en je bijna uitglijdt over de zeep. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat je de hele tijd moet rechtstaan tegen een koude tegelmuur. Als je vriendje groter is dan jij is het sowieso een bijna onmogelijke opdracht. Hij kan je natuurlijk optillen, maar dan komen we weer bij het eerste punt.

Hoe dan ook, seks is hard werken, maar laat dat je niet tegenhouden om te experimenteren. Ja, zelfs met bovenstaande standjes. Wie weet slagen jullie er wel in? En zo niet, heb je tenminste heel wat afgelachen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.