Home Love 7 tips om jouw perfecte masturbatieroutine te vinden

7 tips om jouw perfecte masturbatieroutine te vinden

Zelfbevrediging is voor iedereen anders en het is dus even zoeken.

masturbatieroutine
© Getty

Masturbatie is even normaal als seks en zowel jongens als meisjes doen het. Toch is er nog heel veel taboe rond het onderwerp. Ook al zou dat niet mogen. Natuurlijk is het dan als tiener moeilijk om te weten hoe je eraan begint en wanneer. Daarom geven wij zeven tips om jouw perfecte masturbatieroutine te vinden. En die is voor iedereen persoonlijk.

Er is niet één goede manier om te masturberen. Er zijn verschillende manieren en je moet zelf aanvoelen wat jij leuk vindt en wat niet. Je doet nog altijd wat je zelf wilt en je moet jezelf gewoon leren ontdekken. Maar we kunnen je wel wat op weg helpen daarbij. Bij zelfbevrediging draait het volledig om jezelf en om jouw plezier. En om daar ten volle van te kunnen genieten, is het handig om jouw masturbatiemethode te ontdekken. Deze tips kunnen daarbij helpen!

1. Vind het juiste tijdstip

Het klinkt vreemd, maar er is wel degelijk een goed tijdstip om te masturberen. En dat is voor iedereen verschillend. De een geniet er meer van ‘s morgens, de ander eerder ‘s avonds. Dit moet je gewoon proberen. Het gaat erom dat jij jouw perfecte timing vindt en dan zal je merken dat jezelf bevredigen ook beter gaat.

2. Vind de juiste plek

En dan bedoelen we niet binnenin, maar echt waar je ligt. De meest logische plaats is natuurlijk in je bed. Toch zijn er nog plekken waar het kan, zoals in de douche bijvoorbeeld. Hoe dan ook, zorg ervoor dat je je comfortabel en veilig voelt en het belangrijkste van al: zorg dat je niet betrapt kan worden. Dus een openbare plaats is ver van een goed idee!

3. Haast je niet

Als je eraan begint en je weet al wanneer je klaar moet zijn, begin je er maar beter niet aan. Masturbatie vergt tijd en inspanning en is dus niet iets wat je snel snel wilt doen. Je wilt er ten volle van genieten en dat kan alleen maar als je genoeg tijd ervoor neemt.

4. Neem pauzes

Je zal merken dat je niet altijd even snel je hoogtepunt bereikt en dat is oké. Als je je tijd neemt, hoeft dat ook niet. Het is natuurlijk een beetje frustrerend als je al een tijdje bezig bent en nog steeds niet bent klaargekomen. Daarom is het een goed idee om af en toe wat te pauzeren. Ook als het niet goed voelt, is het soms slim om even te stoppen. Je moet je er goed bij voelen, anders zal er niets leuks aan zijn.

5. Gebruik glijmiddel

Oké, dit klinkt misschien héél raar, maar dit kan een leuke toevoeging zijn aan je routine. Glijmiddel dient niet alleen om met je vriendje te gebruiken. In je eentje is het ook handig. Het kan je plezier enorm verhogen en je nog beter doen voelen.

6. Probeer verschillende posities

Op de rug liggen is vast en zeker de meest voorkomende positie bij masturberen. Toch is dit niet de enige. Zoals bij seks, kan je bij zelfbevrediging ook verschillende standjes uitproberen. Wie weet vind je wel iets dat je nog leuker vindt?

7. Ontdek je volledige lichaam

Je lady parts bestaan niet uit één plek en ook andere plekken kan je wat aandacht geven. Masturberen is het perfecte moment om je volledige lichaam te onderzoeken en te ontdekken wat jij allemaal leuk vindt. Dit zal niet alleen je zelfbevrediging ten goede komen, maar ook seks met je vriendje. Hoe beter je jezelf kent, hoe meer plezier je kan beleven.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.