Home Love Daten 7 ideetjes voor een superleuke, goedkope date

7 ideetjes voor een superleuke, goedkope date

4. Ga naar een winkelcentrum en probeer de vreselijkste accessoires

goedkope date
© Joyce Huis via Unsplash

Zin in een leuke date met je crush of lief maar helemaal platzak? Geen paniek, er zijn een heleboel leuke dingen die jullie kunnen doen waarvoor je niet al te diep in je portemonnee moet duiken.

1. Haal je skateboard of rollerskates van onder het stof

Je hebt een skateboard, een longboard of een stel oude rollerskates in het tuinhuis liggen? Wel, hoog tijd om die van onder het stof te halen voor een romantisch uitje! Langs de kade, op een landweg in het groen of door de stad: een skateboard is perfect voor een gratis date met je lover.

2. Houd een Netflixmarathon

Geen zin om te bewegen? Lig je liever de hele avond in de armen van je lover? Haal die dekentjes uit de kast en schakel Netflix in voor een gezellig serie- of filmavondje.

3. Pak je rugzak voor een wandeling

Zelf als je niet zo sportief bent aangelegd, is een wandeling de ideale gelegenheid om tijd door te brengen met je schatje. Want naast eindeloze gesprekken is het ook de kans om ver weg te blijven van telefoons, computers of andere technologische gadgets. Extra punten als je voor onderweg een picknick voorziet: een paar salades, een lekkere baguette, verse limonade et voilà! Geniet van elkaar en van het geluid van de vogels vanop een zacht dekentje omringd door kussens.

4. Ga naar een winkelcentrum en probeer de vreselijkste accessoires

Eerlijk, dit heb je wellicht alleen nog maar gedaan met je beste vriendinnen en het is altijd hi-la-risch. Waarom niet een keer je lief meenemen? Afspraak in de winkels en probeer de meest onmogelijke en grappige accessoires uit. Lachen gegarandeerd!

5. Speel gezelschapspelletjes

Monopoly, Lach Je Rijk of Uno… Je hebt ongetwijfeld nog wel een paar leuke spelletjes in de kast liggen. Leg wat zachte kussens op de grond, maak cocktails (of een heerlijke kop thee of warme chocolademelk), wat hapjes erbij en je bent klaar voor een ontspannende avond vol plezier. Tenzij je een slechte verliezer bent natuurlijk…

6. Neem de fiets en laat je verrassen

Je gebruikt je fiets alleen om naar school of de snoepwinkel te fietsen? Bel je lief en vertel hem dat je beneden op hem zal wachten met je fiets. Je kan door de stad trekken of je laten verrassen door de romantische straatjes op het platteland. Ga je altijd naar links? Sla nu een keer rechtsaf en kijk waar je uitkomt!

7. Ga zwemmen in een meer

Zwemgerief, een grote handdoek en het verfrissende water van een meer. Naarmate de zon naar beneden gaat en de lucht begint af te koelen, kruip jij in de armen van je liefje en geniet je gewoon van dat intieme moment. Wie heeft er geld nodig als je elkaar gewoonweg doodgraag ziet?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.