Home Love Daten Zo ben jij dé perfecte wing girl voor je bestie

Zo ben jij dé perfecte wing girl voor je bestie

Met deze zeven tips word je een echte pro!

wing girl
© Kendyle Nelsen via Unsplash

Een wing girl brengt haar bestie en de jongen die zij leuk vindt bij elkaar en zorgt ervoor dat zij ongestoord een leuke tijd kunnen hebben samen. Zij is een échte matchmaker. Daar zijn vriendinnen tenslotte voor! Met deze zeven tips word jij de beste wing girl ever!

1. Peptalk

Spreek je vriendin moed in voordat ze op een jongen afstapt. Ze is sowieso superzenuwachtig en kan elke vorm van aanmoediging goed gebruiken. You go girl!     

2. Praat met zijn vriend

Ziet jouw vriendin een leuke jongen, maar durft ze niet op hem af te stappen? Dan kom jij in actie en ga jij met zijn vriend praten. Jouw bestie en haar love interest móéten dan wel met elkaar gaan praten, duh!   

3. Vertel een leuk verhaal over haar

Staan jullie met z’n drieën? Vertel dan een grappig verhaal over je vriendin zodat hij weet dat zij de leukste girl ever is. Wedden dat hij meteen interesse in haar heeft? 

4. Draag allebei een andere outfit

Of course, jij en je bestie gaan het liefst als fashion twins door het leven. Maar als jullie aan jongens willen laten zien dat jullie uniek zijn, is het misschien handiger om allebei helemaal andere outfits te dragen.     

5. Weet wanneer je moet weggaan

Staan je vriendin en haar crush te praten en begint het gezellig te worden? Gebruik dan de ‘Ik moet naar het toilet, ik zie jullie straks’-techniek. Dan kunnen zij even met z’n tweetjes praten.     

6. Geef hem haar nummer

Willen jullie vertrekken, maar heeft zij het eigenlijk nog heel gezellig met hem? Zeg dan: ‘Wij moeten nu écht weg, maar hier is haar nummer, bel haar later dan kunnen jullie dan verder praten.’ You’re welcome.

7. Praat over haar als haar crush met jou begint te praten

Zorg dat hij weer met haar gaat praten, maar doe dit niet té opvallend. Hij moet wel het idee hebben dat hij zelf op het idee is gekomen om met haar te praten. Dus als hij over dat liedje dat speelt begint, zeg dan niet: ‘Oh, mijn vriendin houdt ook van muziek!’ maar meer iets als: ‘Ik ken deze band niet, maar mijn bestie zegt altijd dat ik ernaar zou moeten luisteren.’

SOS

Vindt ze hem toch niet zo leuk? Zorg dan dat jullie een secret code hebben zodat jij haar kan redden als haar gesprek met hem stom of saai wordt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.