Home Love 5 easy peasy seksstandjes voor beginners die het wat spannender willen

5 easy peasy seksstandjes voor beginners die het wat spannender willen

Het is eens iets anders dan de missionarishouding en doggy style.

seksstandjes
© Getty

Ben je de missionarishouding ondertussen een beetje beu? En mag het er voor jou wat heter aan toe gaan tussen de lakens? Deze poepsimpele standjes kan iedereen, maar maken de vrijpartij toch dat tikkeltje spannender.

1 / 5
Zonnebloem
Schroevendraaier
Romeo
Bodyguard
Vespa
Zonnebloem
Zonnebloem

Dit standje komt vooral van pas in de douche, maar ook voor extra spanning in de kamer kan dit leuk zijn. Bij de Zonnebloem staat de vrouw met haar rug naar hem toe. De man gaat achter haar staan en houdt haar handen, middel of bovenbenen vast. Zij opent haar benen en gaat op de tippen van haar tenen staan, zodat hij gemakkelijk bij haar kan binnendringen. Hij kan wat naar achteren leunen en zij kan zijn ritmische bewegingen opvangen door met haar handen zijn bovenbenen of heupen vast te houden.

Schroevendraaier
Schroevendraaier

De vrouw gaat op haar zij liggen, met haar bovenste been opgetrokken en haar onderste been in één lijn met haar lichaam. Ze ondersteunt haar hoofd met haar arm of met een kussen. De man neemt op zijn knieën plaats boven haar onderste been. Hij buigt voorover, steunt op één hand en dringt in haar.

Romeo
Romeo

De vrouw ligt op haar rug. De man komt voor haar zitten met zijn hoofd naar haar toe. Hij steunt op zijn handen, zij ligt tussen zijn benen en heft haar eigen benen omhoog tot op zijn schouders. Hij kan nu stoten of draaiende bewegingen maken, tot de romantiek haar hoogtepunt bereikt.

Bodyguard
Bodyguard

Mag het eens iets anders zijn dan doggy style? Bij dit standje ligt de vrouw plat op haar buik en spreidt ze lichtjes haar benen, zodat de man ertussen bovenop haar kan liggen. Met zijn hand brengt hij zijn penis in haar. Hij steunt op zijn handen en houdt zijn bovenlichaam omhoog. Zij kan zichzelf met haar hand strelen voor extra stimulatie.

Vespa
Vespa

Bij dit standje hoeft de man niets te doen en heeft de vrouw alle controle. Een voorwaarde: ze moet redelijk sterk zijn. Hij gaat op zijn rug liggen met gestrekte benen. Zij gaat in een achterwaartse positie boven hem zitten en hurkt neer. Zo kan zij zijn penis naar binnen laten glijden en op en neer bewegen.

© Beelden: Alice Badusova
Bron: ‘Bucketlist Kamasutra: 69 standjes die je geprobeerd moet hebben’ van M.W. Beau, Van Halewyck, € 17,50

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.