Home Love SEX TALK: ‘Mijn vriend had een lief toen hij mij leerde kennen....

SEX TALK: ‘Mijn vriend had een lief toen hij mij leerde kennen. Gaat hij mij ook bedriegen?’

Fashionista-sexpert Elien: ‘Vertrouwen is een belangrijk aspect van je relatie.'

bedriegen
© Getty

56 ongecensureerde seksvragen die wij voor jullie vroegen aan 8 experten. Geen taboes, geen oordeel, gewoon duidelijke antwoorden: that’s Fashionista.

Toen ik mijn vriend leerde kennen, had hij nog een lief. Is de kans groter dat hij op termijn ook in onze relatie zal vreemdgaan?

Fashionista-sexpert Elien: ‘Vertrouwen is een belangrijk aspect van je relatie. Als je problemen ervaart op dat gebied, is het allerbeste advies om die bezorgdheden respectvol uit te drukken. Praat met je vriend over je onzekerheden. Alleen op die manier kunnen jullie werken aan een sterkere vertrouwensband. Sommige mensen beweren weleens dat vreemdgangers nooit veranderen, maar dat is een ongeoorloofde veralgemening. Misschien was je vriend gewoon echt niet gelukkig in zijn vorige relatie en heeft hij bij jou wel gevonden wat hij zocht. Dat een nieuwe relatie een beetje overlapt met een vorige relatie is ook niet zo uitzonderlijk. Veel mensen vinden het moeilijk om een minder gelukkige relatie te beëindigen voordat ze wel de juiste partner gevonden hebben. Investeer in jullie eigen relatie en laat het verleden waar het hoort.’

Tekst: Elien Geboers

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.