Home Beauty FashionistaVlog: zo maak je confettihaar met de Colorista-sprays van L’Oréal (wedstrijd afgesloten!)

FashionistaVlog: zo maak je confettihaar met de Colorista-sprays van L’Oréal (wedstrijd afgesloten!)

Fashionista

De laatste tijd kan je er niet meer naast kijken: iedereen heeft wel een kleurtje in z’n haar. L’Oréal kwam daarom met dé perfecte oplossing voor meisjes die ook wel zin hebben in zo’n stoer kleurtje, maar het liever niet permanent willen. Ze bedachten Colorista, sprays en washouts in superleuke kleurtjes, die je een makeover voor één dag of enkele weken geven. Ideaal! Lynn laat je zien hoe je confettihaar kan maken met de Colorista-sprays, en wauw, wat ziet dat er leuk uit!

De Colorista-spray

Wil je een totaal nieuwe look, maar liefst niet te lang? Colorista has got you covered! Met de zeven verschillende sprays heb jij een héél nieuw ander kleurtje voor maar één dag. Superleuk voor een feestje of festival!

De Colorista-washouts

Wil je graag wat langer van look veranderen? Dan zijn de washouts voor jou ideaal! Ze blijven zo’n één tot drie weken, en je kan ze pastel of fel aanbrengen. Ga je voor een volledige look, ombre of highlights? Alles kan! 

Confettihaar

Enkele weken geleden schreven we over een nieuwe trend in hair land, confettihaar. Lynn test speciaal voor jullie deze trend uit, mét de Colorista-sprays. Check hier het resultaat!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Win win win! 

Heb jij ook al zin gekregen om de producten van Colorista uit te testen? Dan hebben wij héél goed nieuws voor je! Wij mogen 5 pakketjes met telkens twee washouts van Colorista weggeven.

>>>

DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN!

Een onschuldige hand heeft vijf namen getrokken van de lucky ladies die binnenkort een pakketje met twee Colorista-washouts van L’Oréal in de bus krijgen! And the winners aaaare:

  • Axana Soubry
  • Eva Wauters
  • Emely Goddeeris
  • Tessa Ickx
  • Felia Goovaerts

Ben je er niet bij? Niet getreurd, hou gewoon onze Facebookpagina, Instagram of appin het oog en blijf op de hoogte van al onze wedstrijden. Better luck next time!

>>>

Hoe? 

  1. Geef de video ‘FashionistaVlog: zo maak je confettihaar met de Colorista-sprays van L’Oréal (+WIN!)’ op ons YouTube-kanaal een duimpje
  2. Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal (als je al abonnee was: toppertje!)
  3.  Vul je gegevens hieronder in en duim voor jezelf!

De wedstrijd loopt tot woensdag 9 augustus, 23u59.

wedstrijdreglement

Apple is not involved in any way with the contest or sweepstakes.

SUCCES!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.