Home Beauty James Charles probeert populaire make-uphacks uit waar hij normaal geen fan van...

James Charles probeert populaire make-uphacks uit waar hij normaal geen fan van is

Benieuwd naar het verdict?

james Charles make-uphacks
© YouTube James Charles

Op YouTube, TikTok en zelfs Instagram zien we regelmatig make-uphacks verschijnen die ons leven zogezegd gemakkelijker zouden moeten maken. Maar hoe goed zijn al die tools & tricks? James Charles testte allerlei dingen uit en geeft zijn ongezouten mening.

James Charles leidt zijn video in door meteen te onthullen waarom hij nog nooit eerder zo’n video heeft gemaakt waarin hij make-uphacks uitprobeert. En dat is om de simpele reden dat ‘hij ze stom vindt’. Erger nog, hij haat ze! ‘99% van de tijd werken ze gewoon niet.’ Oeps! Daarom vond de beautygoeroe het tijd om enkele hacks zelf uit te proberen.

Zo test hij in de video bijvoorbeeld eyebrow & lash lamination, een toestel om je make-upborstels snel en efficiënt uit te wassen, een oogschaduwpalet met maar liefst 250 kleuren, een tool om je contour aan te brengen, een eyelinerstempel, een cut crease stamp en magnetische wimpers. Benieuwd naar het verdict? Je ziet het hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.