Home Celebs Celeb News OMG: Ariana Grande komt voor eind 2018 met nóg een nieuw album

OMG: Ariana Grande komt voor eind 2018 met nóg een nieuw album

Ze heeft nu al een stukje geteased op Instagram.

Ariana Grande
Photo News

Ariana Grande lanceerde in augustus nog maar haar vierde studioalbum ‘Sweetener‘ of er is alweer sprake van een vijfde album. En dat komt er veel sneller dan we denken, zelfs nog voor eind 2018!

Terwijl Ariana Grande en Pete Davidson door de straten van New York wandelden, vroeg een paparazzo aan de ‘Breathin‘-zangeres of we nog een album krijgen voor het einde van het jaar. Daarop antwoordde ze ja! Toen de man zei dat hij daar enthousiast over was, zei de zangeres: ‘Ik ook!’ Het gesprek eindigde met de paparazzo die zei: ‘Ik weet dat je dat bent.’ Cute! Op Instagram zagen we al dat Ariana opnieuw aan het werk is in de studio.

‘Ik wil muziek delen wanneer die nog vers is’

Op Twitter legde ze aan een fan uit dat ze gewoon muziek wil maken en die wil releasen wanneer ze maar wil. ‘Ik wil me niet meer aan de routine houden. Ik hou van muziek en ik ga niet nog eens twee jaar wachten om die te lanceren. Ik wil die delen met jullie wanneer ze nog vers is.’ Beste nieuws ooit!

Daarnaast teasede ze op Twitter ook al met een stukje uit haar nieuwe album. Daarin zingt ze: ‘Tell me how good it feels to be needed.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.