Home Celebs Celeb News OEPS: Bella Hadid ontkent geruchten over romance met The Weeknd

OEPS: Bella Hadid ontkent geruchten over romance met The Weeknd

Met slechts 1 zin maakte ze een einde aan de roddels.

Bella en The Weeknd
© Photo News

Meerdere ooggetuigen spotten dit weekend The Weeknd en zijn ex-vriendin Bella Hadid al kussend op Coachella. ‘Ze waren all over each other’, klonk het bij een getuige. Maar dat hebben de festivalgangers toch fout begrepen, want Bella vertelt nu met een simpele reactie hoe de vork precies aan de steel zit.

De geruchtenmolen over de nieuwe romance tussen The Weeknd en Bella Hadid maakte dit weekend overuren. Volgens verschillende festivalgangers werden de exen – die in november 2016 een punt achter hun relatie hebben gezet – al kussend en knuffelend gespot op Coachella. ‘Ze zijn 100 % zeker opnieuw samen’, vertelde een ooggetuige. ‘Het ex-koppel is opnieuw aan het daten, maar dat is nog niet officieel’, klonk het bij een andere bron.

Maar al deze geruchten blijken te mooi om waard te zijn, want Bella herself vertelt nu op een geniale manier hoe het precies zit tussen haar en The Weeknd.

Vergissing 

Dat was ik niet‘, schreef de ex-vriendin van Abel – de echte naam van The Weeknd – onder een kiekje van entertainmentsite E! op Instagram. De post ging over de verzoening van de twee, maar blijkbaar hebben de festivalgangers van Coachella zich vergist…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Smossen met de ex van Justin Bieber?

Maar met wie kuste The Weeknd dan wel op Coachella? Was het dan toch met Chantel Jeffries, de ex van Justin Bieber? De zanger werd namelijk hand in hand gespot met het model/dj op de festivalweide én de twee werden de laatste tijd al vaker samen gezien. Een officiële reactie van The Weeknd kwam er nog niet…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.