Home Celebs Celeb Style & Beauty Camila Cabello heeft voor de allereerste keer in haar leven kort haar

Camila Cabello heeft voor de allereerste keer in haar leven kort haar

'Ik ben mijn korthaarmaagdelijkheid verloren!'

camila cabello kort haar
© Getty

Het is voor veel mensen een grote stap: lang haar kort knippen. Zeker als je het nog nooit eerder gedaan hebt. En dat was tot voor kort het geval bij Camila Cabello. Zij is nu naar eigen zeggen officieel haar ‘maagdelijkheid’ verloren.

We zijn het natuurlijk gewoon om Camila Cabello te zien met lange donkerbruine haren, maar die Camila is no more. Het 23-jarige talent heeft voor de allereerste keer in haar leven haar haar kort geknipt. De eer was aan de Griekse haarstylist Dimitri Giannetos. Camila deelde op Instagram een foto van zichzelf in een steegje met haar gloednieuwe look.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Korthaarmaagdelijkheid

Onder het beeld schreef ze ‘Ik ben mijn korthaarmaagdelijkheid verloren! Ik heb al mijn hele leven lang haar. Het is tijd om de lucht op deze schouders te voelen baby.’ De fotograaf van dienst die het speciale moment vastlegde, was niemand minder dan boyfriend Shawn Mendes. Camila deelde ook een foto van hun tweetjes waarbij zij haar benen rond zijn middel heeft geslagen. Cute!

View this post on Instagram

heheheheheh

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.