Home Celebs Celeb News ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont brengt eerste solosingle ‘Vuurwerk’ uit

‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont brengt eerste solosingle ‘Vuurwerk’ uit

Vrijdag = nieuwe muziek!

camille dhont vuurwerk
© Dirk Alexander - CNR / WVAM

Vrijdag = nieuwe muziek. Niet alleen bij internationale artiesten zijn er nieuwe lanceringen, maar ook in ons eigen land. ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont (19) brengt haar eerste solosingle uit en die kreeg de leuke naam ‘Vuurwerk’.

Camille Dhont, die we allemaal kennen als Camille in ‘#LikeMe‘, had met ‘Vergeet de tijd’ en ‘Vechter’ al twee muzikale collabs met Regi. In juni 2020 tekende ze een platencontract bij CNR Records en ze lanceert nu onder de artiestennaam Camille haar solocarrière. En dat doet ze met een eerste lied ‘Vuurwerk‘ dat moed moet brengen in de lockdown. Ze deelde op Instagram de coverart om de release aan te kondigen. In de caption spreekt ze over haar droom en bedankt ze iedereen – fans en haar team – die ‘m helpt waarmaken.

‘Ik weet nog dat ik vroeger als klein meisje voor de spiegel in de badkamer stond te zingen, te dansen en te dromen van een muziekcarrière. Dat ik vandaag mijn allereerste solosingle mag aankondigen, zou kleine Camille nooit geloven’, aldus Camille op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Positief blijven

In ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM vertelde ze deze ochtend wat meer over de betekenis achter haar eerste sololied. ‘”Vuurwerk” is een nummer dat zegt: kijk, het is corona maar blijf positief en het komt allemaal goed. En eens dat corona voorbij is, gaan we lekker feesten en keihard dansen op “Vuurwerk”. Dat is de boodschap die ik wil overbrengen.’

‘Vuurwerk’ werd dus speciaal voor deze situatie waar we met z’n allen inzitten geschreven. ‘Ik verlang zo hard, en ik denk dat er veel anderen zijn die ook hard verlangen, naar terug dansen en fun hebben’, aldus Camille. Woensdag brengt Camille het nummer live op MNM. Ondertussen kan je ‘Vuurwerk’ hieronder al beluisteren! Er volgt binnenkort ook nog een videoclip die helemaal in het teken zal staan van de 80s (denk: rolschaatsen, roze bubblegum en aerobics).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.