Home Celebs Celeb News Selena Gomez wil haar muziek nog een laatste kans geven voor ze...

Selena Gomez wil haar muziek nog een laatste kans geven voor ze het opgeeft

'Het is moeilijk om muziek te blijven maken als mensen je niet serieus nemen.'

selena gomez muziek
© Getty

Selena Gomez heeft momenteel heel wat om handen. Zo brengt ze op 12 maart haar eerste Spaanstalige EP ‘Revelación’ uit en is ze bezig met de opnames van de misdaadserie ‘Only Murders in the Building’. Toch struggelt de actrice/zangeres met de toekomst van haar carrière. Ze denkt eraan om te stoppen met muziek na nog een laatste poging.

Selena Gomez bracht in 2020 haar album ‘Rare‘ uit waarop enkele killer nummers staan die wij blijven meezingen. ‘Lose You To Love Me‘ is daar een mooi voorbeeld van. Toch denkt de zangeres eraan om te stoppen met muziek. Ze heeft het gevoel dat ze niet serieus genomen wordt…

‘What’s the point?’

Aan Vogue – waar ze in april op de cover staat – vertelde ze het volgende: ‘Het is moeilijk om muziek te blijven maken als mensen je niet echt serieus nemen. Ik heb momenten gehad waarop ik dacht: wat heeft het voor zin? Waarom blijf ik dit doen?’

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet genoeg

Daarbij verwijst ze naar haar hit die in oktober 2019 uitkwam. ‘”Lose You to Love Me” was naar mijn gevoel het beste lied dat ik ooit heb gelanceerd, en voor sommige mensen was het nog steeds niet genoeg. Ik denk dat er heel wat mensen zijn die van mijn muziek genieten, en daarvoor ben ik zo dankbaar. Daarom blijf ik gaan, maar ik denk dat de volgende keer dat ik een album maak, het anders zal zijn. Ik wil het nog een laatste keer proberen voor ik misschien stop met muziek.’ Ze zou zich dan meer concentreren op produceren en acteren.

Laten we hopen dat Selena niet meteen de daad bij het woord voegt, want wij zijn nog niet klaar om afscheid te nemen van de zangeres!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.