Home Celebs Celeb News Camila Mendes onthult welke bijnamen zij en Charles Melton voor elkaar hebben

Camila Mendes onthult welke bijnamen zij en Charles Melton voor elkaar hebben

Wie is babydraak?

Camila Mendes
Instagram @melton

Camila Mendes was afgelopen weekend aanwezig tijdens de People’s Choice Awards, maar zonder Charles Melton aan haar zijde. Toch wil dat niet zeggen dat er een haar in de boter zit. Integendeel! De ‘Riverdale‘-actrice onthulde op de rode loper zelfs welke schattige en grappige bijnamen zij en haar boyfriend voor elkaar hebben.

Op de rode loper van de People’s Choice Awards was onder anderen Camila Mendes aanwezig. Daar werd ze geïnterviewd door E! News, dat een vraag van een fan voor haar had. Wat bleek? De fan in kwestie was niemand minder dan haar vriendje Charles Melton! In een video zei de ‘Riverdale‘-acteur het volgende: ‘Enorme fan van de show. Charles hier. Hoe voelt het om met Charles Melton samen te werken? Jullie zijn heel schattig samen.’ Op die vraag had Camila natuurlijk een grappig antwoord: ‘Het is heel veel. Het is heel intens. Je kan niet met hem praten. Hij eet alleen cashews gerold in kaas. Ik heb hem die snack leren kennen, maar whatever.’

Babydraak

Daarnaast had de interviewer zelf nog een vraag voor Cami: ‘Wie is babydraak?’ Wat blijkt? Dat is haar bijnaam! ‘Ik ben babydraak. Ik ben zoals een babydraak. Ik ben wild, cute maar gek, zoals een babydraak’, aldus de actrice. Naar eigen zeggen heeft Charles haar die bijnaam gegeven. Wat is haar bijnaam voor hem dan vraag je je af? Nutcase! Heel toepasselijk als je het ons vraagt. En dat maakt hen een perfect match.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.