Home Celebs Celeb News Cole Sprouse onthult op welke vreemde plek hij zijn allereerste kus had

Cole Sprouse onthult op welke vreemde plek hij zijn allereerste kus had

Het was met een meisje genaamd Charlene.

Cole Sprouse
© Getty

In een interview met W Magazine heeft Cole Sprouse onthuld met wie hij zijn allereerste kus had én waar die plaatsvond. En we moeten toegeven, het is toch wel een van de gekste plekken waar we ooit al van gehoord hebben…

Vorige week verscheen het interview met Cole Sprouse en Lili Reinhart op de website van W Magazine. Nu staat er ook een video op YouTube waarin de ‘Riverdale‘-acteurs bijkomende vragen beantwoorden tijdens een screen test.

In zijn gesprek heeft Cole onthuld dat zijn allereerste kus met een meisje genaamd Charlene was. En dat is niet het enige gekke aan zijn eerste ervaring. Die kus vond namelijk plaats achterin een lijkwagen. ‘Haar vader was een ongebruikelijke man. Hij was een Hot Wheels-verzamelaar, maar hij was ook eigenaar van een lijkwagen en hij was lid van rouwkoetsclub. Daar komt waarschijnlijk mijn donkere humor vandaan.’

Kus des doods

‘We zaten in de ruimte van de kist en we trokken de gordijnen omhoog en trokken enge, macabere gezichten. Dat vonden we toen hilarisch en ik vind het eigenlijk nog steeds hilarisch. Daarna raakten onze lippen elkaar en het was als bliksem in een fles. Ik kreeg de kus des doods‘, aldus Cole Sprouse. Ja hoor, vreemder kan niet!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vond jouw eerste kus ook op zo’n vreemde plek plaats? Zo ja, waar?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.