Home Celebs Celeb News Lili Reinhart: ‘BREAKING: een betrouwbare bron heeft bevestigd dat jullie allemaal van...

Lili Reinhart: ‘BREAKING: een betrouwbare bron heeft bevestigd dat jullie allemaal van niets weten’

Zowel Lili als Cole Sprouse hebben gereageerd op de breukgeruchten met een badass caption.

Lili Reinhart
© Getty

Al dagenlang wordt er over niets anders gesproken dan over de vermeende breuk tussen Cole Sprouse en Lili Reinhart. Het koppel had tot nu toe nog niet gereageerd op de geruchten, maar beide ‘Riverdale’-acteurs hebben nu de stilte doorbroken op hun eigen manier.

Alles wees erop dat het over en uit was tussen Lili Reinhart en Cole Sprouse. Bronnen bevestigden het nieuws en er doken video’s op van op Comic-Con waarin je duidelijk ziet dat er een haar in de boter zit. Maar daar zijn we toch niet zo zeker meer van. Zowel Cole als Lili hebben op de break-upgeruchten gereageerd. De ‘Riverdale’-acteurs bevestigen de geruchten niet, maar ze ontkennen doen ze ook niet. Toch niet met zulke letterlijke woorden.

Donderdagavond postte het droomkoppel de cover van de augustuseditie van W Magazine op Instagram. Daarop staan ze allebei te pronken in een outfit van Prada. Onder de sexy foto schreef Lili het volgende: ‘BREAKING: een betrouwbare bron heeft bevestigd dat jullie allemaal van niets weten’. Cole koos voor deze donkere caption: ‘ONGEZIEN: Cole Sprouse en Lili Reinhart verorberen het vlees van ‘betrouwbare bronnen‘ om hun bacchanale sekscultus te voeden’. De boodschap is duidelijk: enkel Lili en Cole weten wat er écht aan de hand is. En ze gaan het aan niemands neus hangen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Afzonderlijke identiteit

Gisterenavond publiceerde het Amerikaanse W Magazine het bijhorende interview dat in mei plaatsvond. Beide acteurs werden op eigen vraag afzonderlijk geïnterviewd. De reden die Lili daarvoor geeft is heel logisch: ‘We geven toe dat we een relatie hebben, maar het is maar een klein deel van wie we zijn als mensen. We willen onze eigen afzonderlijke identiteit‘. En bij die redenering sluit Cole helemaal aan: ‘Lily is een ongelooflijk getalenteerd individu die voor zichzelf spreekt en op elke manier haar eigen stembox verdient.’

Of Lili Reinhart en Cole Sprouse dus nog samen zijn? Dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. De captions doen denken van wel, maar in het artikel staat dat ‘het duo besloot om elk hun eigen weg te gaan op romantisch vlak’. Die quote dateert van mei. Enkel Cole en Lili weten wat er echt aan de hand is, en tenzij ze het persoonlijk aan de wereld vertellen, zullen we het niet snel weten. Hoe dan ook, of ze nu uit elkaar zijn of niet, we zijn blij om te zien dat ze één front samen vormen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.