Home Celebs Celeb News Disney Channel-ster Bella Thorne komt uit de kast als panseksueel

Disney Channel-ster Bella Thorne komt uit de kast als panseksueel

'Je vindt leuk wat je leuk vindt.'

bella thorne
© Getty

Bella Thorne heeft in een televisie-interview gezegd dat ze niet biseksueel, maar wel panseksueel is. Daarbij vertelde ze ook dat ze dat niet wist tot iemand haar de term uitlegde.

Voormalig Disney Channel-ster Bella Thorne kwam in augustus 2016 uit de kast als biseksueel. De actrice is de afgelopen jaren samen geweest met verschillende types. Zo vormde ze onder andere een koppel met Tyler Posey, Gregg Sulkin, Mod Sun en Tana Mongeau.

Niet biseksueel

Bella was te gast bij ‘Good Morning America‘ en vertelde daar tijdens de promotie van haar boek ‘Life of a Wannabe Mogul‘ dat ze niet biseksueel, maar wel panseksueel is. Dat betekent dat ze kan vallen op personen van alle genderidentiteiten en biologische geslachten. Haar seksuele geaardheid heeft ze nog maar recent ontdekt.

In het interview vertelde de actrice het volgende: ‘Ik ben eigenlijk panseksueel en ik wist dat niet. Iemand legde me tot in detail uit wat het precies betekent. Je valt op wezens. Je vindt leuk wat je leuk vindt. Dat hoeft geen meisje of jongen of een hij of een zij of een hun of een dit of dat te zijn. Je vindt letterlijk iemands persoonlijkheid leuk.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens het Amerikaanse People magazine zou Bella Thorne nu een langeafstandsrelatie hebben met de Italiaanse zanger Benjamin Mascolo.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.