Home Celebs Celeb News TRAILER: Demi Lovato is eerlijker dan ooit in docuserie ‘Dancing with the...

TRAILER: Demi Lovato is eerlijker dan ooit in docuserie ‘Dancing with the Devil’

'Ik weet zelfs niet waarom ik nog clean ben.'

demi lovato docuserie
© YouTube Originals

Terwijl Demi Lovato in 2017 al een documentaire ‘Simply Complicated’ uitbracht, is de zangeres nog lang niet uitverteld. Ze loste de trailer voor haar nieuwe docu ‘Dancing with the Devil’ waarin ze eerlijker en kwetsbaarder is dan ooit.

Dancing with the Devil‘ is de tweede YouTube Originals-documentaire waarin Demi Lovato haar fans en de rest van de wereld een blik in haar leven gunt. In de docuserie blikt ze terug op haar overdosis – die leidde tot een hartaanval – die haar bijna fataal werd en wat haar tot daartoe bracht. Ze laat ook zien waar ze nu allemaal mee bezig is, zoals terug werken aan wat ze het liefste doet: nieuwe muziek. Ook haar kortstondige verloving – en de verbreking ervan – met Max Ehrich komt aan bod. Ook de creatie van haar badass korte kapsel krijgen we te zien.

Brutaal eerlijk

In de vierdelige reeks laat Demi niets aan de verbeelding over. Zo laat ze mensen uit haar omgeving getuigen, die zelf verbaasd lijken dat ze zo brutaal eerlijk mogen zijn. ‘Ik kan niet geloven dat jullie dit doen’ en ‘Dus, je wil gewoon alles weten?’ horen we twee van hen onder andere zeggen. In de trailer zegt Demi ook: ‘Ik weet zelfs niet waarom ik nog clean ben’. Haar vrienden/familieleden geven aan dat de zangeres héél goed is in verbergen wat ze moet verbergen.

Daarnaast hoor je een sneak peek van haar titelsong ‘Dancing with the Devil‘ die bij de docu hoort. Dat in combinatie met de straffe en emotionele uitspraken bezorgen ons nu al kippenvel. We zien ook bekende gezichten zoals Christina Aguilera en Elton John die aan het woord komen.

Demi deelde de trailer op Instagram en schreef er het volgende onder: ‘Ik heb #DemiDWTD dicht bij mijn hart gehouden, en nu is het tijd om een kijkje binnenin te delen. Dit is enkel een korte preview van wat er komen zal… Ga met me mee op 23 maart voor de première op @Youtube.’ Mark your calendars!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.