Home Celebs Celeb News Volgens Dylan Minnette bevat het derde ’13 Reasons Why’-seizoen de beste afleveringen

Volgens Dylan Minnette bevat het derde ’13 Reasons Why’-seizoen de beste afleveringen

Het is het enige 'nieuws' dat we tot nu toe hebben, dus we nemen er genoegen mee!

13 Reasons Why
© Netflix

We wachten geduldig af tot we een teaser en releasedatum voor het derde seizoen van ’13 Reasons Why’ krijgen. Ondertussen heeft Dylan ‘Clay Jensen’ Minnette zich over het nieuwe seizoen uitgesproken. En volgens hem zullen we nog enkele van de beste afleveringen te zien krijgen!

We verwachten het derde seizoen van ’13 Reasons Why’ ergens in de lente van 2019 op Netflix lanceert. Toch weten we uit ervaring dat alle info omtrent de nieuwe afleveringen, nog lang geheim zal blijven. Al heeft Dylan Minnette, die Clay Jensen speelt, toch al iets verklapt waardoor we nog meer verlangen naar een nieuw seizoen.

Allerbeste scripts

De ’13 Reasons Why’-acteur geeft (jammer genoeg) geen inhoudelijke spoilers, maar laat ons wel weten hoe fantastisch sommige afleveringen zijn. In een tweet zei hij namelijk het volgende: ‘Ik weet dat ik nooit over over ’13 Reasons Why’ tweet, maar ik moet zeggen dat enkele van deze laatste scripts van het derde seizoen de allerbeste zijn. Oké dat is alles.’ Oh my god, dus het einde van het derde seizoen zal nog beter worden dan het eerste seizoen? We can’t wait!

Oké, het is niet veel. Maar het is het enige ‘nieuws’ dat we tot nu toe hebben. En waarschijnlijk moeten we de komende maanden ook niet veel spoilers verwachten. Dus we nemen er genoegen mee!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.