Home Celebs Celeb News ZIEN: dit zijn de eerste foto’s van Noah Centineo’s Netflixfilm ‘The Perfect...

ZIEN: dit zijn de eerste foto’s van Noah Centineo’s Netflixfilm ‘The Perfect Date’

Ook 'Riverdale'-actrice Camila Mendes en 'Austin & Ally'-actrice Laura Marano spelen mee in de film die oorspronkelijk 'The Stand-In' heette.

Noah Centineo
Isopix/Photo News

Eind augustus raakte bekend dat Noah Centineo en Camila Mendes samen zouden spelen in ‘The Stand-In‘. Nu zijn er eerste beelden opgedoken van die nieuwe film. Al heeft hij ondertussen wel een andere naam gekregen. Wij kijken reikhalzend uit naar ‘The Perfect Date’!

Om geld te verdienen zodat hij zijn studies kan betalen, komt Brooks Rattigan (Noah Centineo) op een geniaal plan. Hij creëert een datingapp waarbij hij iemands vervangvriendje speelt in elke mogelijke situatie. Zo moet hij elke avond van de week een ander personage spelen. Hierdoor leert hij heel veel over zichzelf. Tot zijn grote verbazing valt hij ook voor het meisje van zijn dromen.

In ‘The Perfect Date’, die oorspronkelijk ‘The Stand-in’ heette, speelt onze geliefde Noah Centineo de hoofdrol van Brooks Rattigan. In de film zijn ook ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes als Shelby Pace en ‘Austin & Ally’-actrice Laura Marano als Celia Lieberman te zien.

Zomer 2019

Nu heeft de officiële Instagrampagina van Netflix eerste foto’s uit ‘The Perfect Date’ gepost. En die doen ons alleen maar meer verlangen naar de releasedatum. Wanneer de film exact uitkomt, is nog niet bekend. We weten wel de film in de Verenigde Staten gepland staat voor de zomer van 2019. Fingers crossed dat de film niet lang daarna bij ons op Netflix te zien is!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.