Home Celebs Celeb News LOL: Hailey Baldwin liegt dat Justin Bieber Kendall Jenner cool vindt tijdens...

LOL: Hailey Baldwin liegt dat Justin Bieber Kendall Jenner cool vindt tijdens leugendetectortest

We kregen een sneak peek in de trailer van 'Carpool Karaoke: The Series'!

Hailey Baldwin
YouTube

Het is moeilijk bij te houden wie met wie overeenkomt in Hollywood. Onlangs zei Kendall Jenner nog dat ze al jaren goede vrienden is met Hailey Baldwin én Justin Bieber. Maar nu blijkt dat de Canadese zanger Kendall Jenner niet cool vindt. Oeps!

Het YouTubekanaal van ‘The Late Late Show‘ heeft zopas een trailer gelanceerd voor het volgende seizoen van ‘Carpool Karaoke: The Series‘. Daarin zijn onder anderen Hailey Baldwin en Kendall Jenner samen te zien terwijl ze een leugendetectortest doen!

Leugen

Een van de vragen die Kendall aan haar vriendin stelt is ‘Vindt Justin me cool?’. Daarop antwoordt Hailey ‘Natuurlijk’, maar dat blijkt een leugen te zijn! Of dat blijkt alleszins uit de test. Zou Justin Kendall echt niet cool vinden? Oeps…

In de trailer zien we ook de personages van ‘The Muppet Show’, Snoop Dogg en Matthew McConaughey en nog tal van anderen! Het belooft alleszins weer een fantastisch seizoen te worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.