Home Celebs Celeb News Justin Bieber en Hailey Baldwin gisteren in het grootste geheim getrouwd

Justin Bieber en Hailey Baldwin gisteren in het grootste geheim getrouwd

Bieber zou zelfs gehuild hebben tijdens de plechtigheid!

Justin Bieber
Isopix

Hoewel het sprookjeshuwelijk van Justin Bieber en Hailey Baldwin pas gepland was voor volgend jaar, zouden de twee gisteren in het grootste geheim getrouwd zijn. Dat weet People Magazine.

Het was ongetwijfeld dé verloving van dit jaar: Justin Bieber (21) die Hailey Baldwin (24) afgelopen zomer ten huwelijk vroeg op vakantie op de Bahama’s. En hoewel de twee elkaar pas echt trouw zouden zweren in 2019, zou het koppel volgens bronnen ‘plots van gedachten veranderd zijn’. Dat nieuws meldt People. Justin en Hailey werden gisteren namelijk gespot bij een rechtbank in New York waar huwelijkscertificaten worden uitgeschreven. Schattig detail: de zanger zou naar verluidt gehuild hebben tijdens de plechtigheid en tegen Hailey gezegd hebben dat hij niet kon wachten om met haar te trouwen. Cute!

Groot feest

Op de echte ceremonie en het huwelijksfeest is het volgens een bron nog even wachten, maar de festiviteiten zullen waarschijnlijk doorgaan in de nieuwe villa van Biebs in de Canadese provincie Ontario. ‘Ze gaan het groots vieren, voor God en voor iedereen die ze graag zien’, klinkt het. Het koppel heeft voorlopig zelf nog niets bevestigd.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.