Home Celebs Celeb News NOOO: ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes is terug een single lady

NOOO: ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes is terug een single lady

Ze zou Victor Houstons hart gebroken hebben na Comic Con.

Camila Mendes
Photo News

Eind juni kwamen we erachter dat Camila Mendes een vriendje had. Maar dat sprookje lijkt alweer over te zijn. Volgens een bron zou de ‘Riverdale‘-actrice het na Comic Con uitgemaakt hebben met boyfriend Victor Houston. En zou hij helemaal heartbroken zijn…

We hopen nog steeds dat Camila Mendes en KJ Apa elkaar ooit zullen vinden. Ook in real life zouden ze een mooi koppel vormen. Toch waren we supergelukkig voor de ‘Riverdale‘-actrice toen we hoorden dat ze een vriendje had gevonden. Eind juni kwam aan het licht dat ze samen was met schoolvriend Victor Houston.

I caught the bouquet. Who’s down?

A post shared by Victor Houston (@victorhouston) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gebroken hart

Maar blijkbaar was de relatie toch niet voorbestemd. Camila zou het namelijk uitgemaakt hebben met Victor. Een anonieme bron wist het volgende te vertellen aan E! News: ‘Camila maakte het uit met Victor na Comic Con, toen ze besefte dat ze niet klaar is voor die relatie. Victor zag het niet aankomen en heeft nu een gebroken hart.’ Volgens dezelfde bron krijgt hij ook veel negatieve reacties van ‘Riverdale’-fans, ook al was het Camila’s keuze. Arme Victor!

Ontvolgd

Camila en Victor volgen elkaar niet meer op Instagram. Victor heeft ook al zijn foto’s met de ‘Riverdale’-actrice van zijn profiel verwijderd.

Onderstaande foto is wel nog te zien op Cami’s Instagrampagina.

call me archie andrews

A post shared by camila mendes (@camimendes) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.