Home Celebs Celeb News Olivia Rodrigo onthult dat Pete Davidson haar celebrity crush is

Olivia Rodrigo onthult dat Pete Davidson haar celebrity crush is

Dat vertelde ze naar aanleiding van een hilarische sketch over 'Drivers License' tijdens 'Saturday Night Live'.

olivia rodrigo pete davidson
© Getty

Olivia Rodrigo heeft net als zoveel jongeren van haar leeftijd een oogje op een bekendheid. Al is dat bij haar wel een verrassende naam. Ze onthulde dat niemand minder dan Pete Davidson – jawel, de ex van Ariana Grande – haar grootste celeb crush is.

Terwijl veel jongeren een crush hebben op zangers en zangeressen zoals Justin Bieber, Selena Gomez, Shawn Mendes, Halsey en Harry Styles en acteurs en actrices zoals Cole Sprouse, Lili Reinhart, Noah Centineo en Zendaya, heeft Olivia Rodrigo het meer voor comedians. De achttienjarige ‘Drivers License’-zangeres onthulde aan Radio.com dat Pete Davidson haar grootste celebrity crush is.

Sketch in ‘SNL’

Het was naar aanleiding van een sketch tijdens ‘Saturday Night Live‘, dat die avond geleid werd door niemand minder dan ‘Bridgerton’-acteur Regé-Jean Page aka the Duke of Hastings, dat ze over Pete sprak. In de sketch zette Regé-Jean een nummer op tijdens een potje poolen met Kenan Thompson, Beck Bennett, Pete Davidson, Alex Moffat, Mikey Day en Bowen Yang. Het gekozen lied was uiteraard Olivia’s ‘Drivers License‘! In de sketch bespreken de mannen op een ludieke manier uitvoerig het nummer, zo vergelijken ze Olivia met Billie Eilish én Taylor Swift, en zingen ze luidkeels mee. Geniaal!

Die vertoning is ook Olivia Rodrigo herself niet ontgaan. In het interview vertelde ze het volgende over de sketch zag: ‘Ik denk dat uitgelachen en geparodieerd worden op “SNL” het grootste compliment in de hele wereld is, dus dat was zo onwerkelijk. Nooit in mijn wildste dromen dacht ik dat ze een sketch zouden doen over ‘Drivers License’ waar ze het nummer volledig zouden spelen. En Pete Davidson, die mijn grootste celebrity crush is, was het aan het zingen en mij aan het vergelijken met mijn idool Taylor Swift. Het was gewoon krankzinnig. Het was ook op mijn achttiende verjaardag dus het was gewoon een gekke dag’, aldus de zangeres en actrice.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De sketch kan je hieronder herbekijken en is gewoon té goed voor woorden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.