Home Celebs Celeb News UPDATE: deze twee ‘The Vampire Diaries’-acteurs komen naar Brussel

UPDATE: deze twee ‘The Vampire Diaries’-acteurs komen naar Brussel

We verwelkomen de twee knappe acteurs met plezier!

The Vampire diaries
Foto: Instagram @thecwtvd

Goed nieuws voor de ‘The Vampire Diaries‘- en ‘The Originals‘-fans onder jullie. In juni 2018 komt de cast naar Brussel voor de zesde editie van BloodyNightCon. Nu werd de aanwezigheid van twee knappe acteurs al bevestigd.

Daniel Gillies en Nate Buzolic

This is not a drill, ‘The Vampire Diaries’ en ‘The Originals’-acteurs komen naar Brussel en wij zijn super excited! 23 en 24 juni 2018 vindt namelijk de zesde editie van BloodyNightCon plaats. KLZ Events kondigde ondertussen al de komst van twee gasten aan op Twitter, en daar maken ze heel wat hartjes blij mee. Komende zomer mogen we al zeker Daniel Gillies en Nate Buzolic verwelkomen in ons land. Yesss!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vijf gasten

Welke andere gasten op het evenement aanwezig zullen zijn, daar moeten we nog even geduldig op wachten, maar we zijn er zeker van dat elk van hen de moeite zal zijn! Er zouden normaal gezien in totaal vijf gasten naar Brussel komen, maar dat kunnen er ook zes zijn, afhankelijk van de ticketverkoop. Natuurlijk blijven we hopen dat ook Ian Somerhalder aka Damon Salvatore hen zal vergezellen. Fingers crossed!

Update: we waren zelf iéts te enthousiast bij het plaatsen van dit artikel eerder deze week waardoor er een fout is ingeslopen. Ian Somerhalder is namelijk (nog) niet bevestigd voor het event in Brussel, enkel voor het event in Barcelona. Gelukkig zijn Daniel Gillies en Nate Buzolic wel al bevestigd. Maar wij blijven hopen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.