Home Celebs Celeb News ZIEN: Justin Bieber deelt eerlijke foto van zijn therapiesessie

ZIEN: Justin Bieber deelt eerlijke foto van zijn therapiesessie

Het is niet de eerste keer dat de zanger openlijk over zijn mentale gezondheid bericht.

© PhotoNews

Dat het met Justin Bieber niet helemaal goed gaat, is al een tijdje geweten. De zanger deelde zojuist een foto van zijn therapiesessie op zijn Instagram Stories. Knap!

De laatste tijd zijn er heel wat mensen die openlijk praten over hun mentale gezondheid. En dat vinden wij heel erg positief, want hulp zoeken is natuurlijk helemaal oké! Ook Justin Bieber komt er al een tijdje voor uit dat hij zich niet volledig lekker in z’n vel voelt. Bewonderenswaardig, vinden wij.

Justin postte zojuist een foto op zijn Instagram Stories die hij nam tijdens een van zijn therapiesessies. ‘Het is cool om een gezonde geest en gezonde emoties te hebben’, typte de 25-jarige zanger erbij. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Het goede voorbeeld

Het is niet de eerste keer dat de Canadese zanger zijn fans sensibiliseert voor mentale (on)gezondheid. Vorige maand nog had hij het op zijn Instagrampagina openlijk over dat hij heel erg struggelt en zich raar voelt. Hij riep zijn fans op om voor hem te bidden. Go Justin!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.