Home Celebs Celeb Style & Beauty ZIEN: Kylie Jenner deelt haar persoonlijke make-uptips in een tutorial

ZIEN: Kylie Jenner deelt haar persoonlijke make-uptips in een tutorial

We kunnen duidelijk nog heel wat leren van de beautygoeroe!

Kylie Jenner

Als je altijd al wilde weten hoe Kylie Jenner haar perfecte wenkbrauwen krijgt of haar flawless teint creëert, dan kan je daar nu eindelijk achterkomen. Voor Vogue nam ze een make-uptutorial op in haar badkamer (goals!) en we moeten het toegeven, we hebben er toch best wel wat van opgestoken.

We weten niet hoe het bij jullie zit, maar wij vinden het altijd leuk om een celebrity van no make-up naar full glam te zien gaan. En als het dan om een selfmade beautygoeroe gaat die ondertussen ook nog wat tips geeft, dan kan het helemaal niet meer stuk. Let vooral ook op hoe fabulous Kylie eruitziet terwijl ze haar foundation aanbrengt met haar Beautyblender. Daar moeten we nog wat op oefenen.

Bleke huid

En voor alle girls met lichte huidjes out there, Kylie geeft in de video toe dat ze een erg bleke huid heeft en sneller verbrandt dan bruin wordt. Ze is dus ook maar een mens, oef.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tekst: Charlotte De Loose

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.