Home Fashion AHA: dit is de exacte datum waarop Primark in Antwerpen opent

AHA: dit is de exacte datum waarop Primark in Antwerpen opent

Het aftellen kan officieel beginnen 🎉.

Primark
Foto: Shutterstock

Eind december wisten we jullie te vertellen dat Primark – na jarenlang wachten – eindelijk een winkel opent op de Meir in Antwerpen. Voor de opening werd er gemikt op de lente van 2018 en ondertussen hebben we ook een concrete datum gekregen. Opschrijven in je agenda, dames!

Al sinds 2016 wordt er gefluisterd dat Primark een winkel zou openen in Antwerpen en in december 2017 werd dit nieuws eindelijk bevestigd. In de lente van 2018 zou de keten zijn deuren openen op de Meir, en nu hebben we ook een concrete openingsdatum te horen gekregen.

Lente 2018

Op 30 april zullen we voor het eerst de Antwerpse Primark – die zo’n 5.900 vierkante meter groot zal zijn – kunnen verkennen. Zo’n grote winkel vraagt natuurlijk om extra personeel en daarom is de keten momenteel op zoek naar een heleboel medewerkers. In totaal gaat het om zo’n 550 vacatures en deze gaan van visual merchandisers tot verkoopsmedewerkers.

Primark heeft al vier vestigingen in ons land (BrusselGentHasselt en Luik) en daar komt er binnenkort dus nog een vijfde bij. Veel shopplezier!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.