Home Fun Archie Andrews neemt een hartverscheurende beslissing in de nieuwste ‘Riverdale’-aflevering

Archie Andrews neemt een hartverscheurende beslissing in de nieuwste ‘Riverdale’-aflevering

En in de trailer voor volgende week zien we hoe hij met die stap omgaat.

Riverdale
© Netflix

Sinds vandaag staat er een nieuwe ‘Riverdale‘-aflevering op Netflix. Wie hem al heeft gezien, weet dat ‘Manhunter‘ niet met een positieve noot eindigt. Archie Andrews neemt namelijk een hartverscheurende beslissing…

Spoiler alert!

Telkens wanneer je denkt dat er eindelijk eens iets positiefs zal gebeuren in ‘Riverdale’, gebeurt het omgekeerde. In de nieuwste aflevering zien we hoe Veronica Lodge ervoor zorgt dat haar vriendje Archie Andrews vrijgesproken wordt. Zo denkt ze eindelijk weer samen te zijn en met hem naar het dansfeest te gaan, maar niets is minder waar.

In tranen

In plaats van een happily ever after, krijgt Ronnie de bons van Archie. De roodharige hunk weet namelijk dat zolang haar vader er is, Hiram hen nooit met rust zal laten. Dus Archie besluit te afscheid te nemen en te vertrekken. Dat laat Veronica in tranen achter.

Mysterieuze vrouw

Nu hebben we ook al een trailer voor de volgende episode en die belooft alweer niet veel goeds. In het korte fragment zien we namelijk Archie die al meteen verleid wordt door een mysterieuze vrouw. Die vrouw lijkt trouwens sprekend op de vermoorde Geraldine Grundy met wie hij onofficieel samen was in het eerste seizoen.

Zusters van Stille Genade

In de trailer zien we ook Betty Cooper die in moeilijkheden zit. Op het einde van ‘Manhunter’ liet haar moeder haar namelijk brengen naar De Zusters van Stille Genade. In het fragment zien we Ethel Muggs die zegt: ‘Dit is niet Riverdale High’. Ze noemt de hoofdzuster Betty een stout meisje: dat belooft niet veel goeds!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.