Home Fun WOW: dit is Ariana Grandes gloednieuw nummer ‘Imagine’

WOW: dit is Ariana Grandes gloednieuw nummer ‘Imagine’

Fans denken dat het over ex-vriend Mac Miller gaat.

Ariana Grande
© Photo News

Na ‘thank u, next‘ lanceert Ariana Grande alweer een nieuw lied van haar nieuwe album, dat hopelijk nog voor eind 2018 uitkomt. ‘Imagine‘ staat bij ons vanaf nu on repeat!

Ariana Grande heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Zo kwam de zangeres met haar topalbum ‘Sweetener‘, gaat ze binnenkort op tour, lanceerde ze het nummer ‘thank u, next‘ met bijhorende epische muziekvideo én zou ze voor het einde van het jaar alweer met een nieuw album komen. Nu heeft ze een tweede nummer, ‘Imagine‘ gelanceerd, en bij ons staat het lied al de hele dag on repeat.

Mac Miller

Fans denken trouwens dat dat nummer gaat over ex Mac Miller, die begin september overleed. Er zijn namelijk enkele subtiele links naar hem. Zo had de rapper een tattoo met de tekst ‘imagine’, wat de titel van het lied is.

Daarnaast zingt Ariana over pad thai, en in Macs lied ‘Cinderella‘ zong hij: ‘Wanneer je honger hebt, kan ik je doen zwijgen met roerbak’. In hetzelfde lied zong hij ook: ‘Je zei me altijd dat ik je type niet was’, terwijl de zangeres zingt ‘Baby, ik had nooit gedacht dat jij het zou zijn’.

Eerste kus

In ‘Imagine’ zingt ze ook: ‘Ik wist dat je perfect was na onze eerste kus’, en dat kan weleens verwijzen naar de eerste kus tussen Ari en Mac voor hun muziekvideo. Die werd toen vastgelegd op camera.

Ariana heeft zelf niet bevestigd over wie het lied gaat. Het is hoe dan ook een schattig en catchy lied. We love it!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.