Home Fun De 5 verrassendste momenten in de ‘Riverdale’-aflevering ‘Tales from the Darkside’

De 5 verrassendste momenten in de ‘Riverdale’-aflevering ‘Tales from the Darkside’

Spoiler alert!

Riverdale
Foto: Instagram @thecwriverdale

We hebben deze keer twee weken moeten wachten op een nieuwe aflevering van ‘Riverdale’, maar het was het zo waard! ‘Tales from the Darkside’ bevatte heel wat spannende, enge, maar ook schattige momenten. Opgelet, spoileralert!

Betty en Jughead in bed

We wisten wel dat Bughead het weer goed hadden gemaakt, maar daar hadden we nog niet echt bewijs van gezien. Nu wel! Het koppel dat samen in bed chillt, is het schattigste wat je zal zien vandaag. En Jughead in boxershort het meest sexy!

Josie en Chuck zijn superschattig samen

Oké, Chuck was een echte kl**tzak in het eerste seizoen en kreeg ook zijn verdiende loon toen. Toch lijkt het erop dat de knappe jongen écht veranderd is. Zijn scène met Josie McCoy was dan ook superschattig en maakte ons stikjaloers. Jammer dat haar mama en Cheryl het weer moesten verpesten…

Sheriff Keller en burgemeester McCoy hebben een affaire

Whaaat?! Die hadden we niet zien aankomen. Al had Veronica het wél meteen door. Arme Kevin en Josie!

Cheryl is geobsedeerd door Josie

Nog iets dat we écht niet hadden verwacht. Cheryl is blijkbaar obsessed door Josie en dus het brein achter de tekening die ze als dreigement stuurt naar haar. ‘Als ik je niet kan hebben, mag niemand dat’ en een bijgevoegd varkenshart om haar punt te maken. Alsof dat nog niet genoeg is, beschuldigt ze Chuck. In de vorige afleveringen waren er nochtans geen signalen dat Cheryl verliefd zou zijn op Josie. We dachten dat de roodharige gewoon een hele goede vriendin was?!

Archie redt Jughead van een vervelende situatie

Nadat hun bromance een deuk had gekregen in de vorige aflevering, zijn we blij dat Archie het op deze manier weer goedmaakt. Zonder Archie zou Jughead in de problemen zijn gekomen met de politie.

Natuurlijk zijn er ook weer heel wat andere slechte dingen gebeurd, maar daarvoor zal je de aflevering zelf moeten bekijken. Hij staat sinds vandaag op Netflix. Yasss!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.