Home Fun Israel ‘Josh’ Broussard speelt niet mee in ‘To All The boys I’ve...

Israel ‘Josh’ Broussard speelt niet mee in ‘To All The boys I’ve Loved Before’-vervolg

Maar er is een hele logische reden voor.

Israel Broussard
© Netflix

We weten sinds kort wie de liefdesrivaal van Peter Kavinsky speelt in de tweede ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-film. Wie we niet zullen terugzien in de sequel? Acteur Israel Broussard die de rol van Josh speelt. Al zou het personage wel in het derde deel voorkomen. Let’s hope so!

De opnames voor het vervolg op ‘To All The boys I’ve Loved Before‘ zijn volop aan de gang. We kregen al leuke beelden van op de set, maar daarop ontbreekt Israel Broussard. En het lijkt erop dat we hem niet snel zullen terug zien. Er is immers geen sprake van zijn personage Josh in het tweede boek en dus speelt hij niet mee in ‘P.S. I Still Love You‘.

Derde boek

Toch wil dat niet zeggen dat we voorgoed afscheid moeten nemen van de knappe acteur. Aan Entertainment Tonight vertelde Israel het volgende: ‘Er zijn drie boeken… Ik denk dat ik in het derde boek voorkom.’ Hij is alleszins heel blij voor zijn voormalige collega’s. ‘Noah en Lana zijn momenteel aan het filmen en ze hebben een fantastische tijd. Ik sprak hen een tijdje geleden en ze zijn heel enthousiast om het met iedereen te delen.’

Voorlopig moeten we het dus doen met Noah Centineo, Lana Condor en Jordan Fisher. Hopelijk zien we Israel wel terug in de derde film!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.