Home Fun NOOO: de kans zit erin dat ‘Riverdale’ en ‘Friends’ van Netflix worden...

NOOO: de kans zit erin dat ‘Riverdale’ en ‘Friends’ van Netflix worden gehaald

WarnerMedia lanceert zijn eigen streamingdienst en wil die series graag exclusief op hun platform hebben...

Netflix

Alsof het film- en serieaanbod in België nog niet beperkt genoeg is, lijkt het er nu ook op dat onze favoriete series zoals ‘Riverdale’ en ‘Friends’ binnenkort van Netflix zullen verdwijnen. Nooo!

Het contract tussen Netflix en WarnerMedia, het overkoepelend orgaan waar onder andere HBO en The CW Network onder zitten, loopt deze lente af en zal ook niet verlengd worden. Het is dankzij die deal dat Netflix onder andere de exclusieve streamingrechten van The CW-series heeft.

‘Riverdale’, ‘The Flash’ en ‘Friends’

Wat heeft dat nu te maken met ons, vraag je je af? WarnerMedia lanceert binnenkort zijn eigen streamingdienst en wil onze favoriete series zoals ‘Riverdale’ en ‘The Flash’, maar op termijn ook ‘The Big Bang Theory’ en ‘Friends’ naar de nieuwe streamingdienst overplaatsen. ‘We willen die series heel graag exclusief op ons platform hebben’, aldus Kevin Reilly, de creatieve directeur van WarnerMedia. Wat wil zeggen dat die series niet meer op Netflix zullen staan.

Natuurlijk kan het zijn dat dit onheilspellende nieuws enkel geldt voor de Verenigde Staten, maar dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. Het zal alleszins invloed hebben op welk aanbod we krijgen van Netflix. Fingers crossed dat we in België kunnen blijven kijken naar onze favoriete series. We willen net meer, niet minder…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.