Home Fun ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart speelt stripper in nieuwe film ‘Hustlers’

‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart speelt stripper in nieuwe film ‘Hustlers’

Ze schittert naast zes andere topactrices.

Lili Reinhart
© Lili Reinhart in 'Riverdale'

Er is een nieuwe film in de maak die zelfs al vóór de allereerste draaidag op onze ‘must see’-lijst staat: ‘Hustlers’. De film bestaat namelijk uit een sterrencast. En Lili Reinhart is één van de hoofdrolspeelsters!

STX Entertainment kondigde aan dat ze binnenkort starten met de opnames van een gloednieuwe film. De prent zal ‘Hustlers’ heten en draait rond een aantal vrouwelijke ex-strippers die wraak wil nemen. Ze dokteren het snode plan uit om een grote som geld te stelen van hun rijke cliënten.

Sterrencast

De sterrencast bestaat uit een resem straffe madammen. Niemand minder dan Lili Reinhart uit de succesvolle Netflixserie ‘Riverdale’, Jennifer Lopez, rapster Cardi B, Keke Palmer uit ‘Scream Queens’, Julia Stiles uit ’10 Things I Hate About You’, Oscar-winnares Mercedes Ruehl uit ‘The Fisher King’ en Constance Wu uit de film ‘Crazy Rich Asians’ zullen schitteren op het grote scherm.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dark Betty

Wij kijken vooral uit naar de acteerprestatie van Lili Reinhart. Ze kroop eerder al in de huid Dark Betty in ‘Riverdale’ en gaf in het tweede seizoen ook een sexy optreden. Een stripper spelen wordt dus piece of cake!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Boyfriend Cole kijkt alvast ook uit naar haar verschijning in de film. Hij deelde het goede nieuws op zijn Instagram Stories en tagde haar met een ondeugende emoji.

© Instagram @colesprouse

Zeven toppers samen in één film, dat moet sowieso vuurwerk geven. ‘Het zal een onverwacht, amusant en vaak choquerend verhaal zijn’, vertelt Adam Fogelson van STX Entertainment. De opnames van de film starten morgen. Wanneer ‘Hustlers’ precies in de bioscoop zal komen, is nog niet geweten. Wij kijken er nu al naar uit!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.