Home Fun Geraak je moeilijk in dromenland? Laat je in slaap fluisteren door 11-jarig...

Geraak je moeilijk in dromenland? Laat je in slaap fluisteren door 11-jarig ASMR-talent Nanou

Drie maanden geleden uploadde de West-Vlaamse Nanou haar allereerste ASMR-video en heeft ondertussen al meer dan 20.000 abonnees!

ASMR
© Getty

Het fenomeen ASMR wint aan populariteit. Ook in België. Zo begon de 11-jarige West-Vlaamse Nanou Philips drie maanden geleden ASMR-video’s te posten op YouTube en heeft ze nu al meer dan 20.000 abonnees!

ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response): met die term wordt een gevoel omschreven dat veel mensen krijgen bij het horen van bepaalde geluiden zoals gefluister, gekraak of getik. Voor sommige mensen kunnen dergelijke geluiden vervelend zijn, maar voor velen werken ze ontspannend. De term bestaat al een hele tijd, maar werd vooral in 2018 een grote hype bij YouTubers.

Ook in België is het fenomeen enorm populair en dat heeft ook de 11-jarige Nanou Philips uit West-Vlaanderen de afgelopen maanden ondervonden. In haar allereerste video legde ze uit dat ze zelf constant zulke video’s keek en dat ze het dus zelf ook eens wou proberen. Met succes! Op 29 januari uploadde zij haar allereerste ASMR-video en heeft nu drie maanden later meer dan 20.000 abonnees en 1,2 miljoen views. Bij de praktische kant van haar video’s krijgt ze hulp van haar 16-jarige broer Noah. Hij zorgt voor de setting, het filmen en monteren. Handig!

Van triggers tot rollenspelen

Er staan nu al 17 rustgevende video’s op Nanou’s kanaal. Van triggers tot voorlezen tot zelfs rollenspelen: ze doet het allemaal en dat met haar heerlijk West-Vlaams accent. Kan jij dus vannacht de slaap niet vatten? Laat je dan naar dromenland voeren door Nanou.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.