Home Fun OMG: er komt een nieuw personage naar het derde seizoen van ‘Riverdale’

OMG: er komt een nieuw personage naar het derde seizoen van ‘Riverdale’

Tot nu toe is nog niet bekend welke actrice de rol op zich zal nemen.

Riverdale

Deze zomer gaan de opnames van het derde ‘Riverdale‘-seizoen van start en wij tellen ongeduldig tot de afleveringen op Netflix staan in oktober. Ondertussen zijn we te weten gekomen dat een nieuw personage Archie en zijn vrienden vervoegt. Meet Evelyn Evernever!

Volgens That Hashtag Show zal Evelyn Evernever de cast vervoegen als iemand die een connectie heeft met Betty Cooper. Ze zal geregeld verschijnen in het derde seizoen. Maar we vrezen dat dat niet zo positief is voor de andere personages. Volgens diezelfde site was Evelyn Archies kidnapper in de stripboeken én was zij ook de ontvanger van Archies allereerste kus. Het is niet duidelijk of ze ook problemen zal veroorzaken tussen Archie en Veronica. We zijn benieuwd!

De makers zijn momenteel nog op zoek naar de perfecte actrice voor de terugkerende rol. Evelyn wordt als volgt omschreven: vrouw aan het begin van haar twintiger jaren, open etniciteit, overal aanwezig en een beetje vreemd. Ze wil bevriend zijn met Betty en heeft verrassend veel inzicht voor haar leeftijd, maar ze verbergt enkele donkere geheimen over zichzelf. Bij de oproep schreven de makers ook dat ze eventueel op Betty moet lijken qua uiterlijk.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.