Home Fun Paris Berelc hoopt dat er een ‘Alexa & Katie’-film komt

Paris Berelc hoopt dat er een ‘Alexa & Katie’-film komt

Netflix, make it happen, please! 

alexa & katie
© Ali Goldstein via Netflix

De laatste afleveringen van ‘Alexa & Katie’ staan sinds vorige week op Netflix. Wie het vierde seizoen heeft uitgekeken, weet dat het een emotioneel afscheid is, zowel voor de personages als de fans. Nu heeft Paris ‘Alexa’ Berelc aangegeven dat ze hoopt op een film. En wij zouden niets liever hebben!

Het vierde en laatste seizoen van ‘Alexa & Katie‘ is een rollercoaster van emoties. Wie al door alle afleveringen zit, heeft vast – net als ons – een traantje moeten wegpinken bij de laatste. Niet alleen werken de twee vriendinnen hun laatste jaar aan de middelbare school af, maar ze moeten ook beslissen naar welke universiteit ze gaan. En dat zou nog weleens een moeilijkere keuze kunnen zijn dan ze aanvankelijk dachten.

Grote familie

Nu heeft Paris ‘Alexa’ Berelc in een interview met Entertainment Tonight onthuld dat ze stiekem hoopt dat ze nog iets samen kunnen doen. ‘Ik zou graag nog één film doen. En dan echt afscheid nemen en er klaar mee zijn. Ik had het heel moeilijk om afscheid te nemen. We zijn een grote familie. Dat zijn we nog steeds.’

Paris benadrukt nog eens dat ze echt nog iets samen met haar ex-collega’s wil maken. ‘Ik hoop dat we iets doen in de toekomst. Ik weet het niet, maar ik heb hoop. Ik laat het over aan het universum dat we nog een keer samenwerken.’ Netflix, make it happen, please! 

Benieuwd wat ze nog allemaal te vertellen had over ‘Alexa & Katie’? Je ziet het hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.