Home Fun ZIEN: voor deze 5 Netflixseries blijven wij in oktober graag thuis

ZIEN: voor deze 5 Netflixseries blijven wij in oktober graag thuis

Waar wij het meeste naar uitkijken? Het vierde seizoen van 'Riverdale' en de gloednieuwe serie 'Raising Dion'.

© Netflix

We wisten al wanneer het langverwachte vierde seizoen van ‘Riverdale’ van start gaat. Maar dat is niet de enige serie om naar uit te kijken in oktober. Netflix lanceert volgende maand de gloednieuwe Netflix Original ‘Raising Dion’. Daarnaast gaan de nieuwe seizoenen van vier favorieten ook van start. Wij weten waarvoor we thuisblijven binnenkort!

1 / 5
Raising Dion (seizoen 1)
Riverdale (seizoen 4)
Insatiable (seizoen 2)
Greenhouse Academy (seizoen 3)
Plan Coeur (seizoen 2)
Raising Dion (seizoen 1)
Raising Dion (seizoen 1)

Weduwe Nicole Warren moet na de dood van haar man haar zoon Dion helemaal in haar eentje opvoeden. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, komt ze erachter dat haar zoon speciale krachten heeft. Hoe kan ze hem veilig houden en verstandig leren omgaan met zijn gaven?

Vanaf 4 oktober op Netflix.

Trailer

Riverdale (seizoen 4)
Riverdale (seizoen 4)

In het vierde seizoen van ‘Riverdale‘ beginnen Archie, Veronica, Betty en Jughead enthousiast aan hun laatste jaar aan de middelbare school. Tot Jughead Jones vermist raakt. Zou zijn verdwijning iets te maken hebben met het bloederige einde van het derde seizoen? De jongeren uit Riverdale werken zich zoals altijd sowieso opnieuw in de nesten.

Vanaf 10 oktober op Netflix.

Trailer

Insatiable (seizoen 2)
Insatiable (seizoen 2)

Op het einde van het eerste seizoen zagen we hoe Patty haar ex en stalker Christian vermoordde en daarna de hulp van Bob inriep om het lijk te doen verdwijnen. Maar wanneer ze de auto met het lijk erin in het meer duwden, wilde die niet zinken. Patty biechtte ook de moord op Stella Rose op aan Bob. Hoe lossen ze alles op? Worden ze betrapt of slagen ze erin om alles in de doofpot steken?

Vanaf 11 oktober op Netflix.

Greenhouse Academy (seizoen 3)
Greenhouse Academy (seizoen 3)

Op het einde van het tweede seizoen konden Leo en Daniel de bom maar net op tijd uit de grot krijgen en zo Hayley, haar moeder Ryan en Marcus redden. Daniels moeder, Marcus en Jason werden gearresteerd. Hayley en Alex besloten om een weekje naar huis te gaan en de terugkomst van hun moeder te vieren. Maar niet voordat Alex officieel het vriendje van Brooke werd en ze die status bezegelden met een kus. Ondertussen kreeg Hayley een liefdesverklaring van Leo en werd ze gekust door Daniel. Eenmaal terug thuis stuurde ze naar één van de jongens of hij zin heeft om langs te komen. Voor wie Hayley heeft gekozen en welke avonturen de leerlingen van Greenhouse Academy nog zullen beleven, ontdekken we in het derde seizoen!

Vanaf 25 oktober op Netflix.

Plan Coeur (seizoen 2)
Plan Coeur (seizoen 2)

Het tweede seizoen van ‘Plan Coeur’ maakt een tijdsprong van enkele maanden. Elsa heeft in Buenos Aires gewoond en keert terug naar Parijs. Kan ze haar vrienden vergeven? En nog belangrijker: heeft ze de deur geopend voor Jules?

Vanaf 11 oktober op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.