Home Fun 7 dingen die we willen zien in het derde seizoen van ‘Élite’

7 dingen die we willen zien in het derde seizoen van ‘Élite’

Opgelet, als je 'Élite' nog niet helemaal hebt uitgekeken: spoiler alert!

élite vierde seizoen
© Manuel Fernandez-Valdes via Netflix

Als jij het tweede seizoen van ‘Élite’ hebt uitgekeken de afgelopen week, zit je waarschijnlijk, net als ons, nog steeds met een heleboel vragen na de laatste aflevering. Gelukkig is de komst van een derde seizoen van de Spaanse Netflixserie officieel bevestigd. Deze 7 dingen willen wij absoluut zien in het nieuwe seizoen.

Wanneer het derde seizoen van ‘Élite’ exact van start gaat, is nog niet duidelijk. We gokken dat de releasedatum zich opnieuw ergens in september/oktober 2020 zal plaatsvinden. Wat dit keer de rode draad zal zijn in het verhaal weten we nog niet. We hopen alvast dat de volgende zaken aanbod zullen komen.

Opgelet, als je ‘Élite’ nog niet helemaal hebt uitgekeken: spoiler alert!

1. Dat Guzmán en Nadia officieel een relatie krijgen

Wij zaten aan ons scherm gekluisterd toen Guzmán en Nadia eindelijk voor het eerst kusten met elkaar. En dat is lang niet het enige wat ze gedaan hebben dit seizoen. De brave Marokkaanse studente besloot zich helemaal over te geven aan de charmes van de blonde god. Toch duurt het een tijdje voor Guzmán beslist om Lu te dumpen en voor Nadia het lef heeft om haar hart volledig te volgen. Wanneer ze allebei eindelijk de sprong in het duister durven te wagen, gaat een sekstape van hen in de kleedkamers de hele school rond. Wint de schaamte die Nadia voelt tegenover haar ouders het van haar liefde voor Guzmán? We hopen van niet! Wij willen hen officieel samen zien in het derde seizoen.

2. Dat Samuel en Carla toch een manier vinden om samen te zijn

Het was een heftig seizoen voor zowel Samuel en Carla. De fietskoerier probeert zijn broer Nano vrij te krijgen door dichter bij de Markiezin te komen, en zij speelt het spelletje mee. Het gaat zelfs zo ver dat ze elkaar ook echt leuk beginnen te vinden, maar het wantrouwen tegenover elkaar staat hen telkens in de weg. Uiteindelijk slaagt Samuel er met een snood plan in om Carla in de val te lokken. Zij biecht de misdaad van Polo en haar bijdrage eindelijk op aan de politie. Op het einde van het seizoen zegt ze in het politiebureau het volgende tegen Samuel: ‘Gefeliciteerd. Je hebt me misleid en gewonnen.’ Hij reageert dat hij haar verloren heeft waarop Carla antwoordt met ‘Je hebt me nooit gehad.’ Toch zegt haar gebroken blik iets anders wanneer ze wegwandelt. Wij koesteren nog hoop dat ze in het volgende seizoen een manier vinden om samen te zijn!

3. De comeback van Christian

Christian wordt in de eerste aflevering al uitgeschakeld. Na de zomer wil hij de waarheid over Marina’s dood opbiechten zodat Nano vrijgesproken wordt. Maar dat plan valt in duigen na een sms van Carla aan haar vader. Christian krijgt een ongeluk met zijn motor. Of het echt een ongeluk is of hij met opzet is aangereden, wordt niet letterlijk gezegd. Maar Carla’s vader die aanbiedt om zijn revalidatie in een kliniek in Zwitserland te betalen, zegt genoeg. Komt Christian in het derde seizoen gerevalideerd terug? Fingers crossed!

4. Omar living his best life

Nadat Omar eindelijk opkomt voor zichzelf tegen zijn vader en daardoor uit huis wordt gezet, gaat hij bij Ander en zijn moeder wonen. Met die pas gewonnen vrijheid kan Omar eindelijk zichzelf zijn en dat wil zeggen een gloednieuwe kleerkast, zijn vriend ‘schat’ noemen en voor Halloween gekleed gaan als Dr. Frank-N-Furter uit ‘The Rocky Horror Picture Show’. Hij hoeft zich niet meer te verstoppen. Houdt hij die ingesteldheid aan in het derde seizoen? En kan Ander de ‘nieuwe’ Omar accepteren? Hopelijk kan ook Omars vader zich met tijd wat ruimdenkender opstellen. Al vrezen we daar wat voor…

5. Nano die wordt vrijgesproken en eindelijk terug naar huis mag

Nano‘s borg wordt betaald en in afwachting van zijn proces mag hij voorlopig naar huis. Maar hij wordt nog steeds gezien als moordenaar en van zodra hij terug thuis is, veroorzaakt hij problemen. Daarom besluit hij om zijn moeder en Samuel met rust te laten en het land te ontvluchten. Nadat Carla haar bekentenis heeft afgelegd en Polo als schuldige voor de moord op Marina heeft aangeduid, zegt de inspecteur tegen Samuel dat hij zijn broer terug naar huis mag halen. Lukt het Samuel om zijn broer op te sporen en wil Nano terug naar huis keren?

6. Lu die beseft dat haar giftige streken tot niets leiden en haar leven betert

Nadat Lu de sekstape van Nadia en Guzmán heeft gelekt, beseft Valerio wie zijn halfzus echt is en besluit haar een koekje van eigen deeg te geven. Ze wordt in de val gelokt en haar vader ontdekt welke ‘relatie’ ze heeft met haar broer. En die is razend. Zal Lu gestraft worden en hierdoor beseffen dat anderen slecht behandelen helemaal niets positiefs bijdraagt aan haar leven?

7. Polo die gestraft wordt voor zijn gruwelijke daad

De laatste aflevering van ‘Élite’ eindigt twee weken na de bekentenis van Carla. Na de kerstvakantie neemt iedereen zijn leven terug op op Las Encinas. En tot ieders verbazing is ook Polo is terug. Hij weigert te bekennen en de politie kan hem niet aanklagen zonder bekentenis en zonder moordwapen. Voor dat laatste heeft oplichtster Cayetana gezorgd. Vlak voor zijn arrestatie vertelde Polo zijn geheim aan haar en over het bewijsmateriaal dat hij aan de kust had verstopt. Cayetana zorgde er met plezier voor dat de trofee niet gevonden kon worden door de politie.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.