Home Fun YASSS: op deze exacte datum staat het derde seizoen van ‘Élite’ op...

YASSS: op deze exacte datum staat het derde seizoen van ‘Élite’ op Netflix

In de korte teaser zien we oude bekenden en vangen we een glimp op van de nieuwe personages, maar één persoon ontbreekt...

élite
© Netflix

We wisten al dat het derde seizoen van ‘Élite’ ergens in maart op Netflix zou komen te staan. Nu weten we eindelijk op welke exacte datum dat zal zijn!

Op het Instagramaccount van ‘Élite‘ verscheen zopas een korte teaser waarin de officiële releasedatum wordt prijsgegeven. Markeer 13 maart 2020 maar alvast in je agenda, want op die dag kan je je het derde seizoen van je favoriete Spaanse Netflixserie ein-de-lijk bingewatchen!

In de video zien we oude bekenden zoals Carla (Ester Expósito), Lucrecia (Danna Paola), Samuel (Itzan Escamilla), Ander (Arón Piper), Nadia (Mina El Hammani) en anderen verschijnen. We vangen ook een glimp op van de nieuwe personages Yeray en Malick. Christian daarentegen ontbreekt in de teaser. Wil dat zeggen dat we Miguel Herrán niet terugzien in het derde seizoen? Laten we hopen van wel, want dat is één van de zeven dingen die we willen zien gebeuren binnenkort.

View this post on Instagram

the kids are coming 13.03.2020

A post shared by Élite (@elitenetflix) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu de releasedatum dichterbij komt, zal het vast niet lang meer duren voor Netflix een eerste teaser (of zelfs trailer, fingers crossed) online gooit. En wanneer dat gebeurt, lees je het natuurlijk hier op Fashionista!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.