Home Fun The CW Network deelt eerste foto’s uit het vierde seizoen van ‘Riverdale’

The CW Network deelt eerste foto’s uit het vierde seizoen van ‘Riverdale’

In de eerste aflevering brengen ze een tribuut aan de overleden Luke Perry.

riverdale
© The CW

The CW Network heeft foto’s vrijgegeven uit de eerste aflevering van het vierde seizoen van ‘Riverdale’. Het lijkt erop dat ‘In Memoriam’ een tribuut zal brengen aan de overleden Luke Perry.

De cast is volop bezig met de opnames voor het vierde seizoen van ‘Riverdale‘. Wanneer de serie precies terug van start gaat, is nog niet helemaal duidelijk. We gokken dat de releasedatum zoals elk jaar ergens in oktober zal plaatsvinden.

Uit de foto’s van de eerste aflevering ‘In Memoriam‘ blijkt dat het seizoen het overlijden van Luke Perry zal adresseren. De acteur overleed in maart 2019 na een zware beroerte. Zijn dood kwam bij zijn familie, vrienden en collega’s, maar ook bij duizenden fans ter wereld als een grote shock.

Overlijden Fred Andrews

Hoe het televisienetwerk de afwezigheid van Luke Perry zal aanhalen in de serie is nog niet helemaal duidelijk. Maar het lijkt erop dat ook zijn personage Fred Andrews zal overlijden. In de eerste promofoto’s zien we hoe Archie’s moeder haar zoon met opgezwollen ogen knuffelt. In de andere twee foto’s zitten Archie, Betty, Jughead, Veronica en hun vrienden bij elkaar en kijken ze op naar de hemel.

1 / 3
© The CW
© The CW
© The CW
© The CW
© The CW

© The CW
© The CW

© The CW
© The CW

Authentiek

Volgens KJ Apa zal de eerste aflevering alleszins heel emotioneel zijn. In een interview vertelde hij het volgende erover. ‘Alles in die eerste aflevering is zo authentiek en echt dat het niet voelde alsof we een aflevering van de serie aan het filmen waren. Het was natuurlijk heel emotioneel. Het is een prachtige episode.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.