Home Fun ZIEN: ‘Sex Education’-cast geeft je een breinorgasme met ASMR-video

ZIEN: ‘Sex Education’-cast geeft je een breinorgasme met ASMR-video

Wie vooral een natuurtalent blijkt te zijn in ASMR? Kedar Williams-Stirling, zwemmer Jackson in de serie!

sex education
© Netflix

Geraak jij ’s avonds ook maar moeilijk in slaap en kijk je daarom naar ASMR? Of vind je dat het heel ontspannend werkt voor jou? Wij hebben nu een hele leuke video die je aan je kijklijstje kan toevoegen. De ‘Sex Education’-cast heeft namelijk zelf een ASMR-video gemaakt!

Het afgelopen jaar heeft ASMR, Autonomous Sensory Meridian Response, aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen maken zulke video’s en ook steeds meer mensen bekijken ze. Het principe van ASMR is heel simpel: dat is een gevoelssensatie dat ontstaat wanneer je bepaalde geluiden zoals gefluister, gekraak of getik hoort. Het wekt een soort breinorgasme op. Voor sommigen werkt het heel ontspannend, anderen vallen er als een blok van in slaap en bij nog anderen doet het helemaal niets. Hoe dan ook, je moet het een kans geven!

Britse accent

Nu heeft ook de ‘Sex Education‘-cast zich aan ASMR gewaagd. Op het YouTubekanaal van Netflix staat een video waarin Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa en de anderen allerlei geluiden voortbrengen door handelingen uit te voeren die telkens iets te maken hebben met hun personage. Dat doen ze door te bijten in toost, cupcakes te versieren, noppenpapier plat te knijpen, al fluisterend een toneelstuk voor te lezen en zoveel meer! Wie vooral een natuurtalent blijkt te zijn in ASMR? Kedar Williams-Stirling, zwemmer Jackson in ‘Sex Education’!

Wie dus niet weet wat te kijken vanavond voor het slapengaan of wie ASMR op een leuke manier wil ontdekken, bekijk zeker onderstaande video! Het toffe Britse accent van de cast krijg je er gratis en voor niks bij.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.